7 reaktioner på ”Söndagens Kaffesump säger turluvan är med, önska önska ENDAST MEDLEMMAR”

  1. Tack för en givande och härlig sump! Jag hittade inte var jag som medlem skulle kunna önska vad som ska finnas på din sida Birgitta,så jag skriver det här! Jag önskar även Stinas dagliga spå i tarotkort.Mvh//Ulrika Hammar

    1. när du loggat in finns allt publiserat under flikarna, Stina spår inte varje dag här men gör horoskop, vi får se hur sidan utvecklas, jag är öppen för förslag, mycket tekniskt som ska funka också, det som är på gång närmast är VebTV sänder det den 14/7 mailformulär hittar du under fliken VebTV. Till helgen som kommer blir det kurs första delen i Medial utveckling och skapa energi Kramar och varmt Välkommen

    1. Vi kommer att göra om lite så man har möjlighet att betala via Swish också, tar då lite längre tid att komma åt kontot då vi måste admistrera det “för hand”

Kommentera