22 reaktioner på ”VebbTV 14/7-16 del 2 av 2”

     1. konta Felix under fliken kontakt så hjälper han dig så snart han hinner kram

 1. Tack för svaret, jag rös i hela kroppen när du berätta att jag blir guidad från andra sidan ❤️ att allt kommer lösa sig med hjälp av dem, tack Birgitta ❤️

 2. Tack snälla söta du! Jag måste bara säga att jag blir så lycklig av ditt skratt. Tack för svaret jag fick och jag vill så gärna hålla på med både handarbete (jag älskar att göra kreativa saker) samt att massera. Så vi får väl se vad som händer =) Kram kram och tack för att du finns

 3. Hej Birgitta! Det var jättebra och du är ju så duktig och härlig att lyssna på❤️Blir alltid så glad av dig, tack du fina❤️Tyvärr kom jag inte in på webb-tv:n strax före kl 12.00(11.59) vet ej vad jag kunde ha gjort för fel samt att jag ej kunde skicka in min fråga igår. 

  Hoppas kunna göra det till nästa gång ☺️Stor kram❤️

 4. ?Grattis? Birgitta Werner till din första sändning ? även om jag inte skickat in någon fråga så kan man lära sig själv något av det du sa så som att ha tillit och vad man sänder ut kanske kan du ha allmänna råd också nästa gång du sänder Grattis och kramar ?

 5. Vet inte om det är här man skriver en fråga om inte anat ta bort??!! Udrar hur hösten för mig kommer att gå i det mediala?? Kommer det att lossna, ?? Känns som att det är något jag gör som är fel, tränar för ful med kanalesering men känns som att jag gör något fel!!!??? Tack på förhand om jag nu har ställt frågan till webb tv??

Kommentera