7 reaktioner på ”Medial utveckling del 2 avsnitt 3/3”

  1. Tack. Jättebra det här. Blir liksom en nytändning. <3  Och koppen kikar jag i lite då och då. Tittar i ditt Lexikon men ibland gör jag eget och blir lika förvånad varje gång vad lätt det flyter på. 🙂

  2. Hej Birgitta,

    Tackar hjärtligt för kursen du driver på din sida den ger otroligt mycket förklaring på saker och ting jag har känt, fått till mig men inte kunna sätta ord på det. Jag har hört och upplevt själv att när jag laddar om mina batterier av de högre energierna så som glädje, lycka, tacksamhet och kärlek, blir jag oerhört "hög och får såååå mkt energi" efter det. Min fråga är vad finns mer på skalan? Det känns så när jag har dessa högvibrerande energier av känslor att allt detta kmr som en xtra dos av Källan, Gud, Universum dubbelt tillbaka till mig och ibland blir jag rädd och stoppar flödet…

    Tacksam : D Gabby

Kommentera