10 reaktioner på ”VebbTV 28/7 DEL 2av 2 Medlemmars frågor”

  1. Tack snälla fina Birgitta för allt vi får som medlemmar måste jag först få säga, men också att dagens webb-tv-avsnitt som du lagt upp, där är det just nu endast del 2 som går att ta del av. Alltså teknik är ju inte enkelt, nää tycker inte jag heller, men gott att du får veta om det funkar eller ej menar jag. Stor, stoor kram och hoppas får se och höra båda delarna när det fixat till sig. <3  

  2. Tack snälla och härliga Birgitta!! Du är så underbar❤️Alltid roligt och höra din röst och nu även få se dig. Så många med mig som verkligen uppskattar det du gör och nu denna sida som du har skapat för oss medlemmar, är helt outstanding. Så många delar vi kan delta i för endast en lite peng. Är så tacksam för allt du gör för oss?❤️Stor stor kram underbara du❤️?

  3. Vet inte om det är här man kan ställa frågor om kursen?? Vad gör man för fel om man inte  har kommit ditt att vara kanaleserad, tränar hela tiden så som du säger, innan så försökte jag med att öppna upp sig med Lotusblomman, från rotchakra-till kronchakra, blir så arg på mig själv, känns bra med det du lär, men vad gör jag för fel, vågar inte träna på andra om man inte är kanaliserad?? Måste vara något fel på mig så känner jag.

  4. Vet inte om det är här man kan ställa frågor om kursen?? Undrar vad det är som gör att jag inte känner att jag är kanaleserad när jag öppnar upp mig,gör å tränar på det vis som du säger, blir så arg på mig, att det inte funkar.

Kommentera