Comments: 14

 1. Lena Stålberg says:

  Tack fina du. Går in i känslan och det känns bara härligt !! Harmoni och sinnesro och enorm tacksamhet. Glädje och kärlek i massor ???

 2. Susanne Klarström says:

  Tack fina ? Går in i känslan och önskar ????? Kram och ha en underbar måndag ?

 3. ElisabethL says:

  Tack för en fin kaffesump,passade helt in på mig idag =)   kraaam

 4. Annie Johansson says:

  Tack fina och goa Birgitta❤️Precis vad jag behövde höra, har såna omkring mig?Dina sumpar är ju så bra och de stärker oss i det du säger och du puschar oss framåt. Jag och många med mig gillar det du gör helskarpt. Tack fina du för att du finns?❤️Kram❤️

  • Birgitta Werner says:

   då kostar det 169 kr för jag betalr för hjälpen och du swishar till 0763-355000 och maila sen till werner.birgitta@telia OM du redan skapa ett konto mailar du dina inloggninguppgifter annars bara vad du vill ha för användar namn kram

 5. Camilla Eriksson says:

  Tack för dagens medlems sump alltid så härlig att lyssna på. ??? Tänkvärda budskap. Kram

Leave a Reply