Måndagens offentliga Kaffesump MIRAKLER

Written by Birgitta Werner

Bli medlem du med från 120 kr i månaden, läs mer under fliken Bli medlem Varmt Välkommen

Comments: 9

 1. Ann-Marie Hjortenstam says:

  Tack snälla du för dagens sump. Ja sådana människor finns överallt tyvärr –  som sumpen beskriver. 

  Ha en fortsatt bra dag ?

 2. Lena Stålberg says:

  Tack. Det är så jäkla många som pratar skit. Att rensa bort såna är nödvändigt och det är så skönt att slippa dom ??? Min resa är min oavsett vad andra tycker.

 3. ElisabethL says:

  Tyvärr har jag släkt som är som du beskriver,jag rev i åt min kusin igår att sluta för f…n prata skit.Orkar inte med dom längre.Annars så tror jag på mirakel och har mina drömmar och mål,dom är på väg tror jag bestämt.Kram fina du

 4. Elisabeth Fastesson says:

  Jag tycker det är så komiskt att folk inte förstår att när de sitter och lyssnar på någon som gör sig lustig på andras bekostnad och har roligt över det så är risken väldigt stor att när de gått därifrån så är de själva föremål för lustigheterna. Då är det ändå kanske tur att de inte fattat det. För då skulle skrattet nog fastna i halsen.

 5. Annetthe Olsson says:

  Hej Birgitta!Jag är också utsatt för skitsnack och jag är inte värd någonting…Jag är bipolär och tar åt mig mera en andra kanske men jag lyssnar till din kaffesump och försöker gaska upp mig.Men det är svårt när jag inte riktigt pplever något av det kaffesumpen berättar…Jag undrar så vad det är hoss mig som står i vägen?

 6. Camilla Eriksson says:

  Ja du detta med skitprat finns överallt och är så tråkigt att det finns . Jag försöker gå undan när jag kan för det tar så mycket negativ energi och visste kan  man bli sjuk av negativa människor.Kram Kram???

 7. Kerstin Sundberg says:

  Tack fina Birgitta för dagens kaffesump ! Finns elakt folk överallt både medvetet o omedvetet , men bra  o kraftfullt tänk där. Kram ❤️

 8. SiSol says:

  Lyssnade inte på sumpen förrän nu ….. Å måste bara säga ~ Guuuu vad Du ÄR Härligt Fantastisk o Go Birgitta <3 <3 <3 

  All Tacksam Kärlek både för Dina sumpar , men ffa för att DU Är DU <3 <3 <3 

  Kraaaaamar <3

Leave a Reply