ett klipp från VebbTV Jag svarar på medlemmars mailade frågor

Written by Birgitta Werner

Bli medlem du med? mer info hittar du under Bli medlem eller Butik finns 4 olika betalalternativ Välkommen!

Comments: 4

 1. Ann-chatrine Zackrisson says:

  Hej Bästa Birgitta !

  jag och min make står i ett vägval 

  vad gäller boende. Ska vi sälja vårt nuvarande hus och flytta till Bohuslän?

  varma hälsningar ann-Chatrin 

  • Birgitta Werner says:

   om man vill atälla frågor till Vebbtv loggar man in och klickar på pilen på fliken VebbTV så har man frågeformuläret där Kram

   • Robert Melante says:

    Hej Birgitta, undrar vad jag gör för fel när jag skall öppna upp mig ,kanalisera, gör å tränar så som du säger, med in å ut andning, har med mig andningen från yogan, ibland känner jag mig öppen när jag träffar på folk på olika ställen, säger saker spontana, har fått lov å träna på vissa vänner , något fel gör jag, det är en skam å ge sig, ett tag kände jag av massor, önskar att jag hitar ett  sätt. Kram.

 2. Robert Melante says:

  Hej Birgitta hoppas att jag är på rätt sida till frågor dena web tv 11/8?  Kan du känna om jag när jag trännar är kanaliserad? Tränar å gör som du säger, men känner att att jag inte är öppen tränar varja  dag, vad är felet jag gör? Tack på förhand.

Leave a Reply