Comments: 14

 1. Lena Stålberg says:

  Så klockrent !! Behövde höra att det kommer positivt för mig. Idag är en dag med beslut och avslut och ta nya tag. Tack goa du ?

 2. Terttu Tamminen says:

  Tusen tusen varma Tack för dina härliga sumpar ❤! Hoppas att du får en härlig dag ❤! Kramar ❤ 

 3. Marianne Hallin says:

  Tusen tack! ? 

  För dina härligasumpar. Så glad att jag kom i kontakt med detta. Den helgen började mycket hända för mig. Trevlig helg.. Kram  

 4. Robert Melante says:

  Tack snälla Birgitta, det här med webb Tv å allt du har på denna sida är så bra, har lysnat om, å om igen, sen får allt ta sin tid! Måste bara lära ordengkligt att kanalisera, mig gör det om, å om igen så som du säger, å förseker träna på några som jag har fått lov till, men har inte lyckats änu, det får ta den tiden som krävs, för några månader sedan tyckte jag att jag tog in massor, sen dalade ner på något sätt. Kram.

 5. Inga-Lill Tidström says:

  Det är stundtals dåligt ljud så tänk på att prata riktigt nära micken Birgitta för det låter väldigt långt bort så man stundtals måste koncentrera sig för att höra vad du pratar om. Men tackar ändå för ditt jobb så klart!

  • Birgitta Werner says:

   det är inget fel på inspelningen, det kan bero på ditt internet Kram

 6. Inga-Lill Strömqvist says:

  Tack låter så spännande väntar med spänning på allt nytt <3 

 7. Margit Rekonius says:

  Tack för lördagens härliga kaffesump finaste du 🙂 <3 Kramkram

 8. Susanne Klarström says:

  Tack goa fina Birgitta för dagens kaffesump ❤ det är bara att öva öva. Kram

 9. ElisabethL says:

  Styrka och energi,det välkomnar jag =)       tack för sumpen,mycket jag behövde höra just nu..Kram

 10. Tensie Lennstrand says:

  Och jag väntar! Önskar, önskar.. Tack för sumpen! ?

Leave a Reply