Comments: 11

 1. Annie Johansson says:

  Hej fina du❤️När jag trycker på vebbtv del 2 händer inget. Ingen bild etc.. Del 1 och 3 funkar. Hälsningar Annie

 2. Terttu Tamminen says:

  Hej hej! ❤ Ja, del 2 får inte jag heller upp?

  De andra fungerar klockrent!  ? ? Kram ❤ 

 3. Marlene Solberg says:

  Hej! Jag får inte heller upp del 2 dom andra funkar. Hälsningar Marlene

  • Terttu Tamminen says:

   Nuuu funkar det!  ? ? Hahaha ? DET är teknik! ? ? Tack och kramar ❤

 4. Jennie Andersson says:

  Hej Birgitta .  Jag måste få tacka dig för ditt svar idag  blev så glad att jag av slumpen blev vald att få svar . Jag frågade om detta om den elaka chefen  på jobbet   .  Jag måste få berätta  för dig  dock blev jag så paff  att du som såg mig vara gravid NU  ?    jag har nyss varit gravid fick en pojke i aprill   i år  🙂   . Oj oj säger jag   Jag sitter nu här och funderar om det kan vara så  . saken är den att jag är rekomenderad att ej skaffa fler barn  efter   nu 3 kejsarsnitt  ,så jag tänker hur ska det gå om det nu är så   ..   Stort Tack för sitt svar   .   många kramar Jennie A

 5. Annie Johansson says:

  Hej fina du❤️Jaaa det funkar nu. Stor kram och ha en underbar helg!❤️

Leave a Reply