Comments: 9

 1. Lena Stålberg says:

  Tack fina du. Slut på att bita mig i svansen. Så mycket skit jag tillåtit ske för att jag inte litat på känslan inom mig. 2.5 år i lögner och få veta sanningen som var mycket fulare o sjukare än någon kunnat tro. Nykter alkoholist var ju väldigt aktiv och därtill i en annan relation i ett grannland. Men jag och den andra kvinnan har stöttat varann igenom detta sjuka. Nu är det frigörelse och liv i glädje igen som är mitt mål. 

 2. Gunilla Stense-Lugn says:

  Tack fina du för sumparna idag. Ha en riktigt fin lördag. Stor kram! 

 3. Monica Öhman says:

  Jaha, till mig igen! ligger här i sängen busförkyld och lyssnar på sumpen. Väldigt intressant att guiderna gav mig bilden av att jaga sin egen svans bara för någon dag sedan. Man kommer inte framåt, man går bara runt, runt.

 4. Marianne Hallin says:

  Hej och tack för sumparna!  Det är med glädje jag lyssnar på dom  till frukost.  Ha en bra dag..kram kram 

Leave a Reply