Söndagens kaffesump säger starkt beskydd framgång, bli medlem du med och få tillgång till kurser, dubbelt upp med kaffesumpar, vebbtv mm

På Torsdag är det dags…

Du måste vara inloggad för att kunna se detta innehåll.

Logga in

10 reaktioner på ”Söndagens kaffesump säger starkt beskydd framgång, bli medlem du med och få tillgång till kurser, dubbelt upp med kaffesumpar, vebbtv mm”

  1. Kram och tack för sumpen <3  och tack för att du bekräftade det jag trodde.Att om namnet på en jag har på andra sidan kom upp i skallen så är han hos mig.När jag fick healing så kom min mans namn Håkan och mormor upp i tanken,nu vet jag.

  2. Hej fina du

    Du hade inte bara velat dela vad det är för medel för tankarna? Känns onödigt att köpa en konsultation enbart för den frågan och har redan för inte allt för längesen gjort en egen sump hos dig så hade varit väldigt tacksamt.

     

    ang fler föreläsningar så är andekontakt något jag personligen är intresserad av mer om. Även automatskrift ?

Kommentera