8 reaktioner på ”Torsdagens ENDAST medlemmars Kaffesump säger… Rida på Tuppen?”

  1. <3 Tack för medlems sumpen o vanliga Sumpen <3

    Ja vi får väl se vad som händer ska själv på en Hälso mässa här i Skåne i Landskrona den 2/10 ska bli kul o träffa gamla bekanta o vänner o utställare <3 Vem vet nästa gång så hoppas jag att jag vågar visa upp det jag kan då <3 Om det nu blir att de fortsätter då denna hälsomässa var 1 gången de har i denna stan kul att nåt händer här <3 Ja vem kan det nu vara som ska flörtas vem vet finns kanske killar på mässan fniss <3 Ha en härlig dag Birgitta <3 Känns som om vi har känt varann i nåt annat liv du är en sådan härlig människa som jag <3 Hade varit kul o träffa dej någongång du får stanna till i Skåne när du tar dej hemåt nästa gång <3 Ha en härlig Torsdag o en härlig ledig Fredag <3 Kramizar <3

  2. Tack fina ? Birgitta. Idag är det någon som är med mig från andra sidan. På 3 dje försöket kunde jag lyssna på sumparna. Någon ville inte att jag skulle lyssna. Mobilen gick sin egen väg. Har stora problem med att skriva. Men jag är envis. Vill gärna höra din röst ?. Önskar dig en trevlig dag ? 

Kommentera