Comments: 8

 1. Terttu Tamminen says:

  Mornings ❤! Ja, det är en härlig dag och sump! Det ger mycket att bara hänga med i det flöde, som är just nu!  Ha en härligt mirakulös dag du med! ? ❤ Kramar ❤ ? 

 2. Segri Sahlin says:

  Vilken fin sump ?

  Cellminnen och ens egen energi tycker jag är intressant att lära mer om!

  Du förklarar på en nivå som blir tydlig. Att medium tar ansvar kan man inte nog påpeka!!

  ?☺?

   

 3. Margit Rekonius says:

  Tack för en riktigt härlig söndags sump fina du! 🙂 Man får verkligen hoppas att mirakler sker! 🙂 Ha en riktigt skön söndag! Stor kram tillbaka 🙂 <3

 4. Annie Johansson says:

  Tusen tack fina du❤️för båda sumparna. Så underbara och förväntansfull jag känner mig nu??Känns i hela kroppen☺️Stor kram och ha en underbar dag. Kram kram❤️

 5. Gabriella says:

  <3 Tack Birgitta <3

  Dina Sumpar får en till att bli glad <3

  Hoppas det blir ett ny förändring i boende mm <3

  Mirakler sker jaa det vet jag har sett Universums Ovillkorslösa KÄRLEK när hela Vardagsrummet lystes upp av Jungfru Maria och en hel massa från universum och det blev rött i hela rummet o varmt det va typ röd Laser streck och de finns på foto då de bad mej ta foto så jag kunde visa omvärlden att vi existerar så detta är Mirakler <3

  De kom och medd att de skulle hämta hem en Ängel min Mor en och en halv vecka så var Mor i Universums dalar <3

  Detta va Magiskt o de sa jag var utvald att fortsätta till det jag gör att jag har Gåvan jag grät o detta va så häftigt men klart tråkigt att Mor skulle vidare men att de just visat sej för mej o bara mej <3

  Och när jag vakade över Mor så hade jag en sådan kraft då Jungfru Maria satt runt mej detta va så Magiskt och detta går knappt o beskriva den känslan men jag försökte ge min Mor healing under tiden klart det va en chock men jag visste ju att hon fick det bra i Universum <3

  Hon var väntad och levde på Övertid på denna Jorden <3

  Så detta med min kraft i händerna starta mera igång efter detta mötet och mina kompisar sa hela sjukrummet va knö fullt med olika folk släkt o Jungfru Maria o Min Pappa o Min Mormor och alla och en massa Änglar Då min Mor var en Ängel på Denna Jord hon som jag så ville vi alla väl <3

  Men inte alltid så lätt då man får mothugg tillbaka från människor som inte förstår då man är för snäll man ger av hela sin själ o får bara skit tillbaka <3

  Så det är tur vi har dej Birgitta som kan ge oss lite homepat medel så vi orkar ta oss igenom skiten så vi kan ge av vårt sanna jag i själ o hjärta så healingen och allt medialt når ut till vår kropp o våra händer <3 

  Ha en Härlig Söndag alla <3

  Kramiz <3

   

 6. GunillaW says:

  Tusen tack fina Birgitta! Tack för fina sumpar.Gick din första utbildning här på medlemssidan tycker att den är fantastisk. har lärt mig mycket om mig själv och hur jag går vidare. Toppen om vi får lära oss mera om kaffespåing och cellminne.Varma kramar och önskar dig en underbar söndag.

 7. ElisabethL says:

  jag tror på att cellminnen kan ställa till det för oss,även i detta liv.Så visst är det viktigt att få lära sig om.Tack för båda kaffesumparna…Kram

Leave a Reply