Comments: 11

 1. Lisette Bramwall says:

  Tusen tusen tack för din underbara sump och din livsglädje??❤️Love You?

 2. Margit Rekonius says:

  Tack finaste du för en mycket härlig kaffesump! 🙂 Jag har alltid undrat HUR man ska göra för att önska med "Turluvan" 🙂 Har ju en som Stina har virkat åt mig! Kramkram <3

 3. Robert Melante says:

  Tack snälla Birgitta, för alla dina sumpar, man känner sig lite starkare när man lysnar på sumparna, idag var den underbar, häftigt hus har du, å säkert många trevliga granar, sol, å värme, ha en skön Mondag kram.

 4. Marianne Hallin says:

  Tack Birgitta för en underbar kaffesump! Är så glad att jag har kommit i kontakt med dig och kaffesumparna. Jag har lärt mig mycket av ditt positiva sätt och din livsglädje.  Möjligheten att ha tillgång till utbildning och webb tv.  Jag har fått ett rikare liv på ett smidigt Sätt./ kram ? ? 

 5. Gudrun Wor'en says:

  Stort Tack för Din underbara sump. Härligt att börja måndagen på ett så upplyftande och positivt sätt. ?????

  Här skiner solen och marken är vit av frost och jag kan sitta ute och äta frukost. Livet är fantastiskt. ?????

  Önskar dig en skön dag. ???

Leave a Reply