Comments: 20

 1. Gullan12 says:

  Men vad berörd jag blir av dit avslut Bittan skulle vilja ha dej framför mej och du skulle få en stor styrke och hjärtlig kram. Tack för att du finns och ger oss kaffesumpssåning. Ha en bra dag kram kram 

 2. Anette Persson says:

  Men kära hjärtanes finaste Birgitta <3  Stor, varm kram kommer från en person som har dig att tacka för så mycket. Du är ett fantastiskt stöd och en inspirationskälla. Jag vill att du ska känna att du har stöd och kärlek från mig och säkert tusentals människor som träffats av din omsorg genom åren!

  Ta hand om dig och skicka fram Mongolen. Den kom säkert idag för din skull <3<3<3

 3. Marianne Hallin says:

  Så fin kaffesump!  Stort tack.  Stor stor kram till dig Birgitta ? ? ? tack 

 4. Segri Sahlin says:

  Jag både ser, hör och känner att du tar ditt arbete på allvar och att du älskar det du gör ❤ men du måste ta hand om din hälsa ❤

  Stor kram ❤

 5. GunillaW says:

  Tusen tack fina Birgitta♥. Krya på dig. Styrke kramar från mig. Önskar dig en god bättring och en fin dag.♥♥♥♥

 6. Shirley says:

  Kära Birgitta vad ledsen jag blir när jag hör att du är ledsen. Önskar jag kunde hjälpa dig, är en bra lyssnerska. Beundrar dig för att du ändå jobbar på. Hoppas snart allt blir bättre.

  En stor Kram☀️?❤️

  Shirley

 7. Margit Rekonius says:

  Tack kära fina Birgitta för söndagens härliga kaffesumpar! Blir så orolig och ledsen när du säger att du haft ett H–te dom sista 14 dagarna! 🙁 Vad det än är förutom din hemska förkylning som tydligen vägrar släppa taget så hoppas jag att du snart kommer att må bättre!

  STORA krya KRAMAR från mig Margit! <3 <3

 8. Robert Melante says:

  Ett stårt tack för båda kaffe sumparna, var rädd om dig, allså har du någon ledig stund, du är som pippi, du kanske måste varva ner litte!!!! Du har ju inte ens landat sen du komm till Spanien, var rädd om dig också som du säger till alla andra, många kramar.

 9. Viktoria Guwallius says:

  Du Birgitta var med i min dröm i natt och jag frågade om det inte var väldigt lätt att absorbera andra människors mörka energier när man var medial och du sa något i stil med att "det finns bara ljus". <3 Tyckte det var ett fint budskap, så tack för det! 🙂

 10. Annie Johansson says:

  Tusen tack fina Birgitta för båda sumparna <3 Vad det än är så måste du ta hand om dig själv oxå, även om detta är roligt med det du gör. Du är ju ej kurant ännu och det säger ju något oxå, att stanna upp och vila och bara va. Stor stor styrkekram till dig underbara du <3

 11. Gabriella says:

  <3 <3 <3 Tack Birgitta för Sumparna idag <3 <3 3

  Idag kändes det extra till mej för min kompis samlar på kina o japanska figurer i plast o i porslin <3

  Och på sista tiden har jag fått lite olika sådana saker i små figurer o nån samuraj o det kändes som detta va ett budskap till mej att det va meningen att dessa ska ge beskydd o ge mej styrkan att förverkliga mina drömmar om framtiden <3

  Just nu ser jag denna Turkiska film som går på Svenska svt play på 2an men hittat den på youtube o hon tjejen Gulseran är nog lite av mej som jag var förr då vågade man sätta ner foten så mitt i allt gråtande som den sorg som filmen också har i sej så behandlas hela jag just nu av en enorm förändring i hela mej har börjat förstå att man måste hitta sej själv efter att varit i ett långt äktenskap har man tappat fokus på sej själv <3 Vem är jag hur ska jag va jo man ska hitta styrkan den man hade en gång <3 Tack för dessa homepat medel mot sorg de har lättat en del redan nu så någon visade att jag skulle se denna film ok den är inte textad på youtube men vi mediala ser o i vissa fall kan man få in svenskan el man kan språket från något annat liv kanske Älskar ju den Turkiska musiken o Grekisk musik har ju rötter fr Ungern då Pappa var Ungrare o ganska lik denna Cherian som är den manlige huvudrolls skådisen till <3 Gullseran <3 Då min pappa valde bort oss o gifte om sej med en 30 år yngre fru <3 Så i denna killen ser jag som om det va min Pappa o en Man som jag själv skulle kunna orka med en lugn person o go en <3 Ok lite humör måste man ju ha <3 Så detta du sa idag att man är utvald stämmer fått veta det av Universum o nu går jag igenom en förändring med dina homepat medel all sorg o tårar kommer garanterat ut av denna film som har 2 tim speltid o har 400 avsnitt men några avsnitt om dagen så får man lite romantik o vänlighet som man saknat under sitt äktenskap med <3 Men nu tog jag itu med det så nu är jag singel sen 6 mån och varje dag känns som en seger att jag kan att jag vågar så nu hoppas jag snart kunna få min allra första lägh som Singel o efter 26 år bara detta känns kanon att få ha sitt eget igen att få ha sin egen nyckel känns som när man för första gg flyttade hemifrån igen <3 Och här ska det va färg är en tjej som Älskar färg fick en liten tanke du sa att grått inte va en bra färg den jacka jag hittade i min stora storlek den va grå men silver blank så då var det nog bra men har orange väggar i sovrummet orange o rött o rosa o turkos är nog mina favo färger o svart men de varma färgerna är de som ligger mitt hjärta närmast o jag mår bra i dem <3

  Så tack Birgitta för din härliga sida att du får oss att Leva igen nu när man tar tag i sitt liv som varit upp o ner men man är som Fåglen Fenix man reser sej igen efter alla djupa svarta hål <3

  Ha en härlig dag <3

  Kramiz <3

 12. Camilla Eriksson says:

  Tack för dagens medlems sump och glöm inte vila du med , det är lätt när man har ett drömjobb som du att man jobbar för mycket i bland , så lite semester kanske du behöver . Kram Kram❤️❤️

 13. Anne Harbrecht says:

  Tack för dina fina sumpar, många styrkekramar till dig❤❤❤

Leave a Reply