Söndagens offentliga (gratis) kaffesump säger Skapa energi

Written by Birgitta Werner

Vill du också bli medlem och få tillgång till fler kaffesumpar? vebbtv. där medlemmar får maila frågor på allt mellan himmel och jord? mm Läs mer under bli medlem eller i Butik du jan betala på 4 olika sätt konto, Swish, betalkort eller Paypal Välkommen! Kram Birgitta

 

Comments: 10

  1. Gunilla Hallqvist says:

    Hej! Birgitta jag har inte fått  änglabudskap. Swishade 4/september GÅVAN initialer GH. Kram Gunilla ?

  2. Sanna says:

    Vet inte om jag är utvald, men har städat hela dan och fortsätter lite till ? ? Tack ❤

  3. Camilla Eriksson says:

    Tack ❤️?? har nyss plockat och dammigt och dammsugit så det stämmer bra det , även under veckan har rensat bort skräp , vilken jag även borde göra i källaren men det får bli en annan gång .Kram❤️❤️

Leave a Reply