Comments: 9

 1. Lill Ekdahl says:

  Tack för sumpen idag, den gjorde mig väldigt nyfiken❤️Ha en jättefin dag Birgitta?Kram kram

 2. Margit Rekonius says:

  Tack snälla goa Birgitta för en spännande sump 🙂 Så häftigt med ljuslågan som vek sig hastigt! Bevis på att vi har beskydd 🙂 Är så innerligt glad att du äntligen blivit så bra från att ha varit så sjuk! STOR kram till dig och ha en fin "lill lördag" <3 <3

 3. Gabriella says:

  <3 Tack för Sumparna <3

  <3 Det är häftigt att de kan göra så med ljusen min Gammelmorfar gjorde lågan till nästan 2 dm en gång när jag var på seans alla sa wow det enda ljuset i den kandilabern el vad det heter med flera ljus i for upp till så hög ljus låga så många satt bara o gapa men jag tittade ju på tjejen som förmedla det budskap o tittade inte på ljuset synd <3

  Men sett det då andra kommit för o prata med nära o kära <3

  Jag har alltid satt ljus på kyrkogården till Mor o sen en egen gjord silvergransbukett med kanel o anis o bär o kottar till Mor men i fjor tog någon denna då jag satt även lera i vasen så den va tung men ändå försvann den trist att inte få ha något kvar på kyrkogården <3

  Så i år gör jag på ett annat sätt sätter ev ljus på kyrkogården och tänder ljus i min lok o hemma de finns ju runt mej lite då o då o blommor vid högtider köper jag o njuter av för de har också fått ben <3

  Sen sa du 20 kan kanske bli lägh på 20 an som jag önskat så länge att få ha lokalen i ena ändan o lägh i andra hade varit toppen så jag hade varit nära hemma för i lokalen sitter jag gärna länge o pysslar där känner jag mej fri <3

  Ska bli kul när du kommer till Jungfrun och Vågen jag vet att jag är i båda de tecknen för de stämmer oftast med mej <3

  Ha en härlig dag o en härlig Fredag Kramiz <3

 4. Malmis says:

  Tack fantastiska underbara du för dina fina kaffesumpar, kram Maj-Lis

Leave a Reply