15 reaktioner på ”Söndagens medlems kaffesump säger Överflöd”

 1. Du är så generös med dina själsgåvor och har hjälpt så många. Klart att även du måste jobba ihop till en vettig pension och hyran varje månad!!! Heja dig! Tack för budskapet, nu ska jag spana in horoskopet :))

 2. Tack snälla Birgitta, jag är lycklig i mig själv dom stunder jag kan känna mig less på saker, för att var din vänn, å höra alla dina sumpar, å web tv, å kurserna, å allt du erbjuder, förstår du hur stårt hjärta du har,mot alla dina med människor, många kramar till dig.

 3. <3 Tack för Söndagens Sumpar <3

  Ja så var det ju det med Hobby verksamhet är man sjukpanschis så vet jag att några har äv hobbyverksamhet men är mest rädd att jag kan förlora min Sjukpension då för den måste jag ju ha <3 Suck så där e det ju ett hinder men jag skulle ju bara ha nåt nån gg i månaden orkar ju inte så mycke just nu! <3 Behöver vila mycke <3 Mellan varven <3

  Sen säger många att F skatte sedel måste man ha på mässor hur är det du som har hållt i mässor?

  Men att man kan ändå ha nåt utan o bet skatt hm bäst o betala skatt så man inte sätts på Pottan med krav vita pengar känns bäst <3 Är en ärlig människa <3

  Ha en fortsatt bra dag Birgitta Kramizar <3

 4. Tusen tack fina Birgitta. Blir så ledsen över dessa avundsjuka och elaka människor. Du skänker så mycket kärlek och omtanke om oss medlemmar. Det är väl självklart att man måste få käna pengar . Man måste ju leva. Mat, kläder och hyra, betalar sig inte självt. Många varma kramar. ♡♡♡♥♥♥

Kommentera