Onsdagens offentliga kaffesump visar Turtuppen behöver hjälp!

KURS! Medial utveckling du få grunderna i att spå i kaffesump, djurkommunikation,kanalisering, skapa energi, andekontakt OM duvill, tidigare liv,  mm. totalt 5 delar föreläsning du lyssnar när du själv vill Del 1 finns kvar att lyssna till ioch med 5/12 del 2 kommer den 30/11   som medlem har du tillgång till ALLT på hemsidan JUST NU 350 KR FÖR 3 månade( ord 507 kr) och som medlem har du tillgång till kurser, föreläsningar,fler sumpar, vebbtv, meditationer mm GRATIS!

SKRIV GÅVA och dina initialer Swish 0763-355000 eller konto Swedbank 81471 konto 9840280631 MAILA sen till werner.birgitta@telia.com
Kram Birgitta

 

10 reaktioner på ”Onsdagens offentliga kaffesump visar Turtuppen behöver hjälp!”

  1. Hej fina dej . Jag betalade in min första privata kaffesump att få i ljudfil den 15 nov . Har inte fått någon än 🙁 

    jag betalade med kredit kort pay pale har kvitto nummer .mailat fråger till din adress .  Hör gärna av dej . Mvh hälsning Malin ? Kram 

  2. Hahaha ja vad kan jag säga, som vanligt känns det som slumpen talar direkt till mig, känner mig väldigt träffad angående röran i mitt hem. ? Utöver alla andra logiska anledningar till att ta tag i detta, så är att hjälpa turtuppen den bästa motivationen! ? Tusen tack för dina sumpar Birgitta ?

Kommentera