7 reaktioner på ”Söndagens medlems Kaffesump säger Gör som du vill!”

 1. Tack snälla Birgitta, häftigt med ringen, du är så duktig förklarar alltid på ett sätt som sätter sig, inga konstigheter, ha en skön semester i värmen å hoppas att det har regnat färdigt på en tid kram.

 2. <3  Tack för Sumpen   <3  

  Ja mycke stämmde det du sa man går ofta i samma spår kom på mej själv ja man e ju vuxen o då får man göra som man vill <3

  Fick Drömlexikonen i Torsdags så snabb leverans från Spanien Tack <3

  Nu vet jag mer vad som orsakar mycke <3  det va en kanon bok <3

  Har själv varit förskyld o hostar slem o snorar grönt mm och är hesare än Rod Stewart o Bonnie Tyler hemskt o det började den 17 nov fast i natt fick jag sova nästan 7 tim o det behövdes har ju knappt sovit man får ju sitta o sova kommer man för långt ner hostar man så man klöks inget kul o va sjuk sen piper det i luft rören så pågen fråga om jag svalt en pjodd Fågel mena han el en katt för det hördes konstigt <3

  Vill ju bli bra igen detta känns som en rejäl utrensning i alla fall <3 Peppar o salt har inte tappat rösten sen 2014 men nu kom det igen <3

  Man hostar ju sönder det mesta i halsen känns ju så men ont i halsen slapp jag o tur va det <3

  Nä nu får det bli positiva tankar o idag ska jag små fixa lite imorgon blir det att små fixa hemma har ju inte orkat jul pynta nu får man sätta upp Staken o hänga kulorna i granen el i grenen fniss <3

  Ha en härlig Söndag Birgitta <3 Kramiz <3 o Krya på dej du med <3

Kommentera