VebbTV medlemmar har får svar på Kärlek, tidigare liv, hälsa boende mm Bli medlem du med? läs mer i senaste offentliga kaffesumpen

VebbTV är i dag i…

Du måste vara inloggad för att kunna se detta innehåll.

Logga in

4 reaktioner på ”VebbTV medlemmar har får svar på Kärlek, tidigare liv, hälsa boende mm Bli medlem du med? läs mer i senaste offentliga kaffesumpen”

  1. Tack, ska verkligen fundera på vad jag tycker om och vara nyfiken. Stämmer verkligen att jag inte passar som anställd. Och jag är jättetrött. Ska bli så spännande att se vad jag hittar på i augusti. Kram ?

  2. Tack snälla Birgitta för svaret, hunden du pratar är en Rottweiler som var min älsklings hund Akoto, han var 13år när han gick bort tavlan jag har på honom å mig som står på nattusbordet ramlar ofta, tack vännen kramar

Kommentera