13 reaktioner på ”Föreläsning del 1, Ursprung, orsak och vad man kan göra åt , utbrändhet, värk och depressioner FINNS kvar tom Söndagen 26/2”

 1. Tack  Birgitta ?  Det är fantastiskt att  kunna gå på kurs och ändå vara hemma!   Tack för att du delar med dig av din kunskap till oss.   Så intressant och lärorikt.  Jag är så nöjd med vad du lär mig. Stor stor kram ? ? ? 

 2. Tack snälla! Jag tycker om ditt jordnära sätt att prata om livets berg och dalbana. Det gör att man bara vet att du vet vad du pratar om!

  Bra rutet till dom som "lånar" ett medlemsskap!

  Jag ser fram emot nästa föredrag ❤⚘

   

 3. Jag har bara lyssnat på början om folk som delar och jag häpnar. Jag har varit fattigast av fattiga och plockat tomburkar för att kunna köpa mat. På något sätt har jag ändå lyckats skrapa ihop pengar att bli medlem o även när jag fyllde år o visste att jag skulle sitta helt ensam beställde jag två veckor innan en kaffesump. Birgitta skickade sumpen på min födelsedag o gratulerade mig trots att hon var på resande fot till Spanien. För mig är det en må bra grej att vara medlem. Kunna lysna på sumparna, kurserna o jobba med mig själv. De som delar anser jag är DUMSNÅLA. FY så lågt. Nu har jag sagt det.

 4. Tack snälla Birgitta, mycket spegel bilder, har lyssnat på det du förmedlat många gånger, som du säger skriv inte i onödan, å sån är jag , det är bättre att lyssna, det blir som ett mantra, det är bra å lära sig om låga, å höga energier, har skrivit första kursen du hade när jag gick med som medlem, du förklarar så enkelt å naturligt inga konstigheter, tack vännen, du är lite som en drog, hör man inget får man abstinens, var är hon, kram.

 5. Vackra kvinna ?

  Underbar föreläsning,längtar tills nästa del kommer ????

  Den delen som man skulle kopiera & maila till dig dyker väl upp så småningom? Ojoj,kände hur något hände inom mig,  känns falle lovande ??

  Varma styrkekramar till dig vännen ?

Kommentera