Comments: 4

 1. Christina Habtout says:

  Har hunnit igenom två av tre. Jag blir så glad bara av att se dig, när jag lyssnar så kan jag verkligen både förfärras och le igenkännande. Har tidigare haft aggressionproblem, som kunde resultera i vredesutbrott, dessa fick jag pga idioter i min närhet och först nu så förstår jag att det var mitt sätt att sätta stopp. Jag fick nog. Tusen tack Birgitta<3

 2. Marianne Hallin says:

  Tack för en fantastisk föreläsning!   I morgon tar jag fram block och penna.    Jag är en startare.. Mina två barn  är   startare och en är slutare! Natti natti och sov gott ???

 3. Margit Rekonius says:

  Tack för en underbar föreläsning finaste Birgitta! 😀 Jag är definitivt en slutare! 🙂 Fast ibland känns det som jag är både och!?

  Kramkram <3

 4. Tuula Haikola says:

  Det var nyttiga bra avsnitt att ta sej till wau❤❤❤??‍❤️‍?

Leave a Reply