Tisdagens offentliga sumpen säger Lätt energi (medlems Kaffesump säger Kokande gryta)

Written by Birgitta Werner

Tisdagens offentliga sumpen säger Lätt energi

(medlems Kaffesump säger Kokande gryta)

OBS! på Onsdag kommer Livesändning endast för medlemmar på min hemsida!
Bli medlem du med? just nu 300 kr för 3 månader, gå in och regga ditt konto under Bli medlem eller till Butik så hittar du all info där

Välkommen du med!

Birgitta

Comments: 5

  1. P says:

    Tack fina som alltid och ha en toppendag❤ Så skön påminnelse/bekräftelse, att var och en har ett eget ansvar för sitt välmående! 

  2. Marie says:

    Jag hamnade i en situation igår som blev väldigt konstig. Är på Willys o handlar. kundkorg på vänster arm, tung väska i axelrem och Dramatenvagnen i höger-alltså tungt lastad o lite svårt att navigera. Går intill en hylla runt ett hörn. Där kommer en kraftig kvinna o tränger sig mellan mig o hyllan. Jag stannar då för att låta henne passera. Människan skriker "aj som fan" och börjar blänga med svarta hatfyllda ögon på mig. Jag talar om för henne att jag stannade för att låta henne passera. Då blir hon ännu svartare i ögonen….. Hennes problem inte mitt men väldigt obehagligt. Hon kunde gått på andra sidan om mig där det var massor av plats. Känns lite som i sumpen att leta efter bråk, mucka gräl…..

     

Leave a Reply