Föreläsning Att skapa närvaro och energi

Written by Birgitta Werner

Att skapa närvaro kan i…

Du måste vara inloggad för att kunna se detta innehåll.

Logga in

Comments: 6

 1. Marianne Hallin says:

  Tack för föreläsningen.. Jättebra tips?

  Kram till dig ? ? 

 2. Gabriella says:

  Hej Birgitta <3

  Detta har jag kännt nu när jag har flyttat att jag behöver inte så mycke grejer så nu blir det att ge bort el så får man dela upp det hela till släkt o vänner finns alltid någon som vill ha nåt el om de ska starta nåt nytt boende alla vill ju inte ha Nya grejer <3 Börja själv sätta bo med loppis grejer o ibland är det nåt som ögat fastnar på men ibland kommer det hem el så får det va <3 Men ibland orkar man inte ens gå im i en loppis butik för att det e för mycke grejer o ibland så tynger de en ordentligt o de får en sådan dålig energi så man blir så trött <3 Men nu har jag bara det som jag vill ha som har glada minnen <3 Tack för infon <3

 3. mariabjen says:

  Tack❣️ Är så bra på att spara? Det var ett bra sätt att få bort gamla saker. Kram kram ❤️

 4. Katebern says:

  Tack Birgitta tänkvärt med så go övning jag håller på att beta av dina råd, en för en övning.
  Minnet är skralt men jag lyssnar fler ggr då
  Kramiz???

Leave a Reply