Torsdagens fina medlems Kaffesump säger Tidigare liv och läkning

Written by Birgitta Werner

  SEANSER OCH LEVESÄNDNINGAR Det…

Du måste vara inloggad för att kunna se detta innehåll.

Logga in

Comments: 4

 1. Marianne Hallin says:

  Tack fina du ? ? Tack för seansen i går.  Stor kram ? ? 

 2. Gabriella says:

  <3 Tack för Sumparna <3

  <3 Hur jag än gör så kan jag inte hitta denna hemliga sida så jag kan se dessa seanser el så vill de i Universum att jag inte ska se detta för det funkar inte suck och jag har varit medlem snart ett år men det är sen du startade att vi skulle få se seanser på denna hemliga sida som bara blev tvärstopp för mej trist att inte få se någon seans betalat för allt ju och jag är din vän o medlem på Andlig Frihet så nåt har blivit fel <3 Så jag får fundera om jag ska fortsätta o va medlem o betala el inte har det lite skralt just nu <3 Måste lära mej och läsa sumpar själv <3                                               

  Ha en fortsatt bra dag <3

   

Leave a Reply