20 reaktioner på ”Torsdagens medlems kaffesump säger ……………………….”

 1. Underbara Birgitta tack för att du vill dela glädje och sorg med oss. Blev så berörd av dig. Önskar att jag kunde ge dig en stor varm kram. Det är de tuffaste man kan råka ut för att se sina barn gå ner sig i “skiten”. Det är tyvärr inte någon annan än dom själva som kan välja att vara kvar eller lämna. Sänder dig massor med kramar och kärlek 💕 💕💕💕💕

 2. Tack snälla Birgitta, jag gråter med dig, vet vad du pratar om å går igenom, har själv haft den resan började när jag var tretton år med hach, å sedan 16år med amfetamin å kokain, viste inge bättre då, sen la jag av vid 20års ålder å började igen efter 15års separation å vart på tre behandlingshem, vill bara säga att kliv åt sidan du kan ej göra något du kommer då att gå under, alla mina tog avstånd från mig, för att dom höll på att gå under, det finns hopp men han måste göra jobbet själv, vet vad jag pratar om i detta sammanhang var tvungen å säga detta till dig, många kramar.

 3. Stor varm kram till dig! <3 Tycker du gör så rätt som berättar. Bara det att få ur sig det som har smärtat och som fortfarande gör det är bra, så känner jag. Har själv inte någon erfarenhet av droger runt mig men det finns annat som jag tror är minst lika smärtsamt. Vi behöver ta ställning för och/eller emot det som är galet och det gör vi bra på var sitt sätt. Kör försiktigt du har dyrbar last i husbilen, Dig själv, vovvarna och alla oss som följer dig! <3

 4. Universums högsta ljus och kärlek till dig . Gråter med dig idag. Jag tror att en dag kommer din son att vara dig tacksam för att du har kärleken och modet att stå emot hans drogframkallade ” demoner ”. Tack för allt det underbara som du gör för dina medmänniskor ! Var rädd om dig , för alla har ju sin väg att gå ❤️

 5. Så glad att du öppnade locket för nu kan du börja läka! Din väg är din och hans väg är hans att vandra. Som tidigare sagt ta ett steg ifrån.
  All kärlek till er <3
  Varmaste kramen

 6. Som du brukar säga. Att vi ska vara oss själva och berätta det vi känner att vi vill o behöver berätta! Tycker det var en bra sump och bra att du har förtroende för oss och berättar! Tänker på dig och skickar ljus o kärlek till dig och din son❤️Det är som du vet tyvärr det enda man kan göra i vissa lägen! Ta hand om dig, kanske ändå är det bästa just nu, att du är där du är och andra proffs inom det området får jobba med honom så gott det går o vi får hoppas att mirakel sker🙏🏻Styrkekramar

 7. ❤️❤️❤️fantastiska underbara människa❤️❤️❤️skickar ljus och kärlek till dig och din son🙏🏻😇😍tack för att du delar med dig av din livsskola😍

Kommentera