SIAT 25/8-18 LYSSNA EJ OM DU ÄR KÄNSLIG politisk skandal, pedofillliga sprängs och blod

Written by Birgitta Werner

Lyssna på det jag Siat tidigare på min hemsida

Kram Birgitta

Medium, siare, coach

Uppdatering 13/9-18 kan vara det här ang pedofil

https://www.tv4play.se/program/nyheterna/11602744?utm_medium=organic_post&utm_source=facebook.com&utm_campaign=nyheterna&linkId=56757025

eller förmodligen det här

https://www.msn.com/sv-se/nyheter/utrikes/ny-pedofilskandal-i-katolska-kyrkan-%E2%80%93-1600-pr%C3%A4ster-har-beg%C3%A5tt-%C3%B6vergrepp/vi-BBNgfDi?ocid=mailsignout

 

Comments: 1

  1. nesset says:

    Tusen tack för sumparna och för att du Siar för oss. Hoppas verkligen att dessa sjuka pedofiler och människosmugglarna blir tagna snabbt och att dom får tillbaks allt elände dom har orsakat andra. Usjh o tvi åt dessa människor. Detta gav mig lust att storstäda och rena mitt hem så nu blir det bikarbonat i sängar och på mattor ,skurning och tvättning och som avslutning till kvällen får salviakvasten fara fram i alla skrymslen och vrår och hoppas på att fullmånens kraft hjälper oss att städa upp i alla världsliga problem och få alla råttor ur sina hål. Tusen tack för all din energi du ger till oss alla. Önskar dig en trevlig Lördag

Leave a Reply