Onsdagens Offentliga Kaffesump säger Drömmar

Written by Birgitta Werner

Sumpen pratar om svart och vitt, det kan betyda flera saker, tag inga beslut tex, du behöver ta dig en funderare på vad som faktiskt fungerar i ditt liv och göra förändringar. Att uppdatera sin drömmar är viktiga för behovet förändrar ju äldre vi blir, så se över gammalt som inte blev av och skapa nya mål och drömmar.

Sumpen säger också släpp taget! med det menas inte nödvändigtvis stt be folk dra åt helvete, men att kanske ta ett steg ifrån vissa relationer som tar mer en de ger, för att sen kunna se klart på vad felet är.

Sumpen visar på framgång i allt nytt du påbörjar så börja nu! sitt inte och vänta och var snäll 🙂 Många även jag 🙂 har suttit fast genom livet för jag måste gå ner i vikt? vara snäll? inte ta plats? bli bättre på att stava? bli frisk? ha 2 miljoner på banken?? nopp inget av detta är sanna hinder!

Du ha mycket oanvänd energi för att få fram den skapa nya drömmar

Kram Birgitta

Comments: 3

Leave a Reply