Birgitta Werner konsultation

Kaffesumpsspåing/Kanalisering

Vill du ha en egen Kaffesumpsspåing?

TAR EJ EMOT KONSULTATIONER JUST NU!

Du kan fråga om allt möjligt som kärlek, borttappat, försvunnet, ekonomi, drömtydning, arbete,tidigare liv eller helt enkelt "vad kommer för mig" 

HUSRENING jag kan förmedla hälsningar från dem som stökar till i ditt hem eller ta bort dem i fall dom inte har något där att göra, vilka som finns med dig från andra sidan, eller har du någon från andra sidan du vill ha kontakt med?

Djurkommunikatör , hitta borttappat och försvunnet

Du kan också fråga om till exempel ursprung till dåligt mående och jag rekommenderar Homeopatmedel som läker CHOCKER, ångest, sömnbesvär, oro, RÄDSLOR, ilska, undergivenhet, depression, sorg, kärlekssorg, PMS, eksem, kolik,  mm mm

 

Kram Birgitta    

Mer om mig

När jag var tre år, önskade jag att jag kunde göra människor glada, och den önskan hörde universum, och min livsutbildning startade nästan direkt. Jag har blivit våldtagen, utsatt för fysisk och psykisk misshandel, miste min dotter som bara blev nio månader gammal, hamnade i psykos i samband med min sons förlossning, levde sen med panikångest i många år. Det jag kan säga om mitt liv i dag, är att jag aldrig kan ha något av det ogjort, för jag har lärt mig så mycket, visst har det varit tungt, under många år var det min stora tröst att jag skulle få dö en dag, men i dag, med facit i hand, ser jag vilken nytta jag haft av allt. När jag kom i kontakt med kanalisering och sedan lärde mig kanalisering på mitt sätt insåg jag att jag kanaliserat människor (fysiskt) i hela mitt liv, så det gjorde livet enklare, för att jag kan välja själv när jag ska kanalisera.