Comments: 11

 1. Gun-Britt says:

  Tack för dina kaffesumpar, verkligen mysigt att lyssna på (som en vän). Tack

   

 2. Ann-Marie Hjortenstam says:

  Tack för all din information!! Spännande med denna utveckling och jag blir nog medlem lite längre fram när jag ser hur min ekonomi ser ut. Tack för härlig sump idag. Jag har även en fråga – jag har skickat in pengar för personlig kaffesump 160704 enligt de gamla instruktionerna – så jag antar att du skickar svar som tidigare. Jag önskar dig nu all lycka till med denna nya och spännande satsning!!

  • Birgitta Werner says:

   Tack för feedback och Ja det gäller som förut, du står i kö kramar i massor Birgitta

 3. Anita says:

  Så spännande och roligt att du utvecklar ditt företag och dig själv!!! Kommer också som medlem bara lönen kommer… Nu har jag ju utvecklat ett kaffesumpsberoende så det finns inget annat att välja på 😉 Jättekram på dig Birgitta!! Var rädd om dig och se till dig själv också 🙂

 4. cherstin says:

  Grattis! Till hemsidan! Ett "måste" att bli medlem så härligt att lyssna till dina sumpar! /cherstin

 5. Yvonne Norén says:

  Vilken härlig hemsida 🙂 Lyssnar på dina kaffesumpar och tar gärna del av dina meditationer och annat som du erbjuder här.

  Har lagt till mig som medlem och betalat men kommer inte in ännu…..

  Kram

   

   

Leave a Reply