Comments: 7

 1. Ulrika Hammar says:

  Tack för en givande och härlig sump! Jag hittade inte var jag som medlem skulle kunna önska vad som ska finnas på din sida Birgitta,så jag skriver det här! Jag önskar även Stinas dagliga spå i tarotkort.Mvh//Ulrika Hammar

  • Birgitta Werner says:

   när du loggat in finns allt publiserat under flikarna, Stina spår inte varje dag här men gör horoskop, vi får se hur sidan utvecklas, jag är öppen för förslag, mycket tekniskt som ska funka också, det som är på gång närmast är VebTV sänder det den 14/7 mailformulär hittar du under fliken VebTV. Till helgen som kommer blir det kurs första delen i Medial utveckling och skapa energi Kramar och varmt Välkommen

   • Ulrika Hammar says:

    Känn ingen press! Jättefin hemsida,räcker så bra som det är kära du,men en länk till hennes hemsida någon gång i framtiden.Tack för svar,kram

    • Birgitta Werner says:

     haha än så länge kan du hitta igen henne på Andlig frihet på facebook 🙂 hon är också en väninna till mig kram

 2. Gun Andersson says:

  Ja kan inte betala med mitt kort..ja vill ju så gärna lyssna på dig??

  • Birgitta Werner says:

   Vi kommer att göra om lite så man har möjlighet att betala via Swish också, tar då lite längre tid att komma åt kontot då vi måste admistrera det “för hand”

Leave a Reply