Comments: 22

 1. Marianne Hallin says:

  Varför kommer jag inte in på del 2 AB webb Tv? 

  Marianne 

   • Marianne Hallin says:

    Klockan är 18,39 nu.. Kommer inte in än.

    Kram..Marianne 

     

     • Marianne Hallin says:

      Det har jag gjort

     • Birgitta Werner says:

      konta Felix under fliken kontakt så hjälper han dig så snart han hinner kram

 2. Katarina Soutukorva says:

  Tack för svaret, jag rös i hela kroppen när du berätta att jag blir guidad från andra sidan ❤️ att allt kommer lösa sig med hjälp av dem, tack Birgitta ❤️

 3. Annelie Rosander says:

  Tack snälla söta du! Jag måste bara säga att jag blir så lycklig av ditt skratt. Tack för svaret jag fick och jag vill så gärna hålla på med både handarbete (jag älskar att göra kreativa saker) samt att massera. Så vi får väl se vad som händer =) Kram kram och tack för att du finns

 4. Annie Johansson says:

  Hej Birgitta! Det var jättebra och du är ju så duktig och härlig att lyssna på❤️Blir alltid så glad av dig, tack du fina❤️Tyvärr kom jag inte in på webb-tv:n strax före kl 12.00(11.59) vet ej vad jag kunde ha gjort för fel samt att jag ej kunde skicka in min fråga igår. 

  Hoppas kunna göra det till nästa gång ☺️Stor kram❤️

  • Birgitta Werner says:

   du måste vara inloggad, sidan ser lika ut som offentlig, men iloggad är alla flikar öppna kram OM problem kvarstår gå in på fliken KONTAKT o maila Felix kram

   • Annie Johansson says:

    Ok, det var det som var mitt problem, hade ej loggat in. Är ej så teknisk lagd ??Kram och tack❤️

    • Birgitta Werner says:

     haha jag vet exakt vad du menar Annie jag har ägnat timmat till att göra fel, tack och Lov har jag mssor av hjälp av fantastiska Felix kram

 5. Anne Harbrecht says:

  Jag kommer heller inte in på del 2 (17:55), jag provar igen lite senare. Kom inte in på direktsändningen utan en stund efteråt. Kram

 6. Ingrid Erikson says:

  Hej!

  jag kan bara se del 1.

  på del 2 står det att jag måste vara inloggad vilket jag nu gjort både via mobil, platta och dator… Den vill fortfarande inte.

 7. Gerd Björklund says:

  ?Grattis? Birgitta Werner till din första sändning ? även om jag inte skickat in någon fråga så kan man lära sig själv något av det du sa så som att ha tillit och vad man sänder ut kanske kan du ha allmänna råd också nästa gång du sänder Grattis och kramar ?

  • Birgitta Werner says:

   gå in uner KONTAKT och maila Felix, har ni reggat flera konton innan ni fick till betalningen? kram

 8. Elisabeth Fastesson says:

  Kommer inte Heller in på del 2. Länken kommer upp men inget händer när man klickar.

 9. Sofia says:

  Tack Birgitta! Jag lär mig mycket av frågor och svar även om inte jag själv frågat något. Kul att även se dig! ❤️

  Kram!

 10. Ulrika Hammar says:

  Ljuvligt att se och höra dig vackra underbara Birgitta, ställde själv ingen fråga, men lär av andras frågor och dina svar❤️tack

 11. Robert Melante says:

  Vet inte om det är här man skriver en fråga om inte anat ta bort??!! Udrar hur hösten för mig kommer att gå i det mediala?? Kommer det att lossna, ?? Känns som att det är något jag gör som är fel, tränar för ful med kanalesering men känns som att jag gör något fel!!!??? Tack på förhand om jag nu har ställt frågan till webb tv??

Leave a Reply