Onsdagens offentliga Kaffesump säger skitprat?

Written by Birgitta Werner

Som medlem på min hemsida wwww.birgittawerner.se har du tillgång till ALLA kaffesumpar, medial utveckling kurs som är personlighetsutvecklande och ger dig redskapen för att spå i kaffesump, djurkommunikation, andekontakt OM du vill, spå i kort mm. mm. VebbTV där medlemmar två gånger i månaden mailar frågor och får sen svar på dem. du kan se flikarna och alla dom är öppna för medlemmar och ingår i månadsavgiften.

Comments: 4

 1. Ulrika Hammar says:

  Åter igen-härlig och givande sump,med innehåll av viktiga saker att tänka på,tack bästa Birgitta <3 Önskar dig en bra lilllördag också och en STOR kram//Ulrika

   

 2. Ann-Marie Hjortenstam says:

  Hejsan Birgitta!

  Nu har jag försökt att nå dig ett flertal gånger utan att få svar. Jag är mycket väl medveten om att du har fullt upp just nu med din lansering av hemsidan med att vad detta innebär .Men i och med att jag inte har fått något svar   —  så nu får jag pröva denna väg för det har ju trots allt gått 16 dagar nu.

  Jag betalade in 250:- 160704 och skickade meddelande till dig också – men har inte fått någon återkoppling.Jag hoppas på en återkoppling inom helst denna vecka. Som du förstår så gillar jag dina spåingar och även de privata som jag tidigare har fått. Jag hade även en del frågor denna gång som vore roligt att se vad sumpen säger om dem.

  Hälsningar

  Ann-Marie

 3. Camilla Eriksson says:

  Tack för  dagens offentliga kaffesump , ligger mycket i det du säjer om skitprat ,man mår bäst att gå undan sånt tar bara på energi . Kram ha en fin dag.????

Leave a Reply