Comments: 10

 1. Mayken H-Svedin says:

  Låter helt underbart. Hoppas det blir som man önskar. ?? Ha en bra dag själv. Tack.

 2. Marianne Hallin says:

  Tack för sumpen. Livet blev så mycket lättsammare efter jag kom i kontakt med dig och dina kaffesumpar. 

  Kram

 3. Lena Stålberg says:

  Det är så klockrent ? Exakt det jag går igenom just nu. Tack tack Birgitta för styrkan jag fick av dagens sump ???

 4. Ulla Petersson says:

  Tack , ??? jag har fått så mycket positivitet ,glädje och så mycket svar i dina kaffe sumpar och ser framemot nya härliga saker i livet , förväntansfull och tålmodig väntar jag , jag har släppt gamal skit …. Hi,hi ?

 5. Christina Erixon says:

  Tålamod å tillit ? Du ä rolig du Birgitta. Ligger nu här och flinar för mig själv efter att jag lyssnat till dig igen ? Jag får liksom ny energi och nya tankar. Du ger mig så mycket gott! Tack snäll å ha en fortsatt bra dag du också ?? Kram kram!

 6. Gunilla Wiksell says:

  Tack älskade Birgitta ?

  Sumpen gav svar på min lilla förvirring. Allt är som det ska ☺️

 7. Susanne Klarström says:

  Tack goa fina Birgitta ❤ nu känns det att jag är på rätt väg ..bara att ha tillit och tålamod. Kram och ha en härlig söndag ❤

Leave a Reply