Comments: 7

 1. Camilla Eriksson says:

  Intressant att lyssna på och lärorikt, detta att spå i kaffesump låter intressant. Detta får jag prova .Tack för ett intressant föredrag. Kram,Kram???

 2. Birthe Olsen Carlquist says:

  Tack! Så spännande!

  Jag blev medlem idag och har mycket att ta igen 🙂

  Ni får gärna träna på mig också om ni vill.

  sess1 @hotmail.com

 3. Eva Åsenlund says:

  Tack. Jättebra det här. Blir liksom en nytändning. <3  Och koppen kikar jag i lite då och då. Tittar i ditt Lexikon men ibland gör jag eget och blir lika förvånad varje gång vad lätt det flyter på. 🙂

 4. Ulrika Hammar says:

  Du är ju för härlig,tack för massa kloka ord och intressant kurs,kram

 5. Katarina Soutukorva says:

  Kan man säga typ om man ska spå sig själv, tack nu ska jag spå mig själv eller hur gör man? När man ska spå i kaffe sumpen.

  Katarina ?

 6. Gabriella Sawin Gasslander says:

  Hej Birgitta,

  Tackar hjärtligt för kursen du driver på din sida den ger otroligt mycket förklaring på saker och ting jag har känt, fått till mig men inte kunna sätta ord på det. Jag har hört och upplevt själv att när jag laddar om mina batterier av de högre energierna så som glädje, lycka, tacksamhet och kärlek, blir jag oerhört "hög och får såååå mkt energi" efter det. Min fråga är vad finns mer på skalan? Det känns så när jag har dessa högvibrerande energier av känslor att allt detta kmr som en xtra dos av Källan, Gud, Universum dubbelt tillbaka till mig och ibland blir jag rädd och stoppar flödet…

  Tacksam : D Gabby

Leave a Reply