Comments: 15

 1. Gullan12 says:

  Bittan lysnna inte på dom som spyr galla över dej dom är så jäkla avundsjuk att du kan detta och kan tjäna pengar på det vadå du har fått en gåva det är väll klart att du skall leva du åxå så kör på skit i dom på dom håll jag på att säga !! Ha det gott vännen !!

 2. Terttu Tamminen says:

  Tusen varma Tack ❤! Keep it up! ? ? ❤ Kramar ❤ ❤ ❤ 

 3. Robert Melante says:

  Tack snälla Birgitta, ska bli spännande hoppas att jag är en av dom som det lossnar för, många kramar, web tv kommer att gå bra.

 4. Ulla Petersson says:

  Tack Birgitta för dagens kaffesump ? Så bra ? Ha själv en bra dag ?

 5. Marianne Hallin says:

  tusen tack för sumpen. Kram till dig Birgitta ? Synd att du har så många avundsjuka människor omkring dig som kommer med onödiga kommentarer som  gör dig ledsen och stjäl energi..och dom bara ska HA. Men vi är väldigt många som skickar ljus och kärlek till dig.kram 

   

 6. Camilla Eriksson says:

  Tack för dagens kaffesump ?? Ha en bra dag och strunta i avundsjuka och negativa människor tyvärr finns det för många såna människor i dag som tar energi. Det ordnar sig ska du se. Kram Kram

 7. Tuula Haikola says:

  Tack för en underbar kaffesump lika spännande varje dag!

  massor med kramar

  ?‍❤️‍?Tuula

 8. Susanne Klarström says:

  Tack Birgitta för en riktigt trevlig sump ? och skönt att höra dej skratta igen ? Kram Kram och ha en underbar dag ?

 9. Anne Harbrecht says:

  Tack snälla! Fick en klump i magen innan när jag hörde dig så ledsen, håller med Susanne skönt att höra dig skratta igen???

 10. Karina Lagerqvist says:

  Hej Birgitta och tack för alla dina härliga sumpar som du ger <3 <3 <3 jag har lyssnat på dig en tid och blir så glad av att lyssna på det du förmedlar och dina härliga skratt 🙂 Det ger energi och glädje i början på dagen  <3 har nyligen blivit medlem och blev så glad för att del 1 av kursen ligger kvar ett par dagar till 🙂 Tack för det  <3 Blev också oerhört berörd när jag idag hörde hur otroligt ledsen du lät så jag blev själv ledsen. Så tråkigt att du behöver bli utsatt på det viset. Du har gett och ger fortfarande så mycket gratis till alla som vill lyssna. Jag hoppas du slipper fler otrevliga påhopp nu. Det kommer att gå bra för dig med det du gör här ska du se 🙂 <3 <3 <3 Kram och önskar dig all lycka till  <3 <3 <3

Leave a Reply