Comments: 47

 1. Ann-Marie Hjortenstam says:

  Jag vill först säga att jag är oerhört ledsen över att du känner som du gör nu när du håller på och satsar på så mycket spännande och intressant.  Trist att det blev en sådan negativ reaktion från en del lyssnare.

  Jag önskar dig all lycka till med din hemsida o allt som den erbjuder.  Jag blir också snart medlem. 

  Jag tackar för din tankvärda o härliga sump. 

  Ha en fortsatt bra dag ?

  • Tack snälla du va tråkigt att människor bär sig dumt åt men det finns nåt som säger att dom inte behöver lyssna på  dig om dom känner det så eller hur jag lyssnar på din sump. Det är såå härligt att  höra vad den har för budskap försöker leva efter det. Kram

 2. AA says:

  Hej

  Tack för alla underbara kaffesumpar som lyfter mina dagar.

  Precis som du själv brukar säga, fokusera på det positiva och strunta i de negativa, de är inte värda din tid och energi.

  All kärlek till dig❤️

  A

 3. Marianne Hallin says:

  Hej 

  Jag skickar dig en stooooooor Kramaromkram till att börja med.  Tack för ditt j fantastiska jobb att  göra mig och andra glada och tar oss på en resa som är häftig och fantastisk.

  Kramiz Marianne Hallin 

 4. Segri Sahlin says:

  Tack för din offentliga kaffesump!  Jag hör hur lessen du är och jag får själv en klump i halsen..  jag vill bara sända lite kärlek å värme till dig Birgitta!

  Kram,  Segri

   

   

 5. Pia Bjöörn says:

  Tack underbara Birgitta för kaffesumpen.  Tråkigt att folk ska göra dig ledsen och arg. Många stärkande kramar till dig.

 6. Ulrika Hammar says:

  Nu får vi hjälpas åt allihopa att skriva mer detaljerat varför Birgittas kaffesumpar ger oss så mycket! Nu måste vi alla hjälpa Birgitta! Styrkekramar till dig Birgitta! Fantastisk sump, den känns rätt och den var bra rätt igenom- jättebra att du var dig själv helt o hållet- rätt igenom, bra att du sa det du sa. Dina kaffesumpar har hjälpt/ hjälper mig så otroligt mycket. Puss&Kram bästa, finaste, underbara Birgitta..!

 7. Susanne Bergström says:

  Styrkekramar och kärlek skickar jag till dig du gör ett fantastiskt fint jobb ❤

 8. Anneli says:

  Stor   Kram till dig  Birgitta, som kaffesumpen brukar säga andras avundssjuka är bara ett bevis på dina framtida framgångar och nu ska du framåt. Klart du skata betalt för din gåva, det fattar ju egentligen vem som helst i dag är tala guld och tiga silver för du behöver veta hur gott du gör. Lycka till med framtida framgångar , du har stöttat mig med din energi glädje och dynamik under mindre svackor . Tack.

 9. Ingela Jennerheim says:

  Tack fina du. Kämpa på. Det finns så många som stöder dig. Vi älskar dig alla. Många kramar.

  Ingela Jennerheim

   

 10. Nina Åström says:

  Hej Birgitta…

  Du gör och har gjort ett fantastiskt jobb och lika mycket värt som vilket annat .

  Jag känner att det rör sig om avundsjuka över att du lyckas och har många som gillar dina kaffesumpar m.m.

  Det handlar om deras ego och har nog inte med dig att göra egentligen. Kämpa på i det goda.

  Kramar Nina ❤ 

 11. Nelum says:

  Blev så rörd av att du är ledsen. Det finns folk till allt?. Det är lätt att säga bryr dig inte men det är svårt. Lider med dig. Vi som väntar på dina kaffesump är du väderfull. Har inte råd än att bli medlem men väntar med spänning på lite mer råd att vara med. Många kramar ❤

 12. Terttu Tamminen says:

  Mornings ❤! Jag säger….DU….är unik! ❤ 

  Sänder dig styrke och kraftkramar! ❤ ❤ ❤ 

 13. Kerstin Sundberg says:

  Styrkekramar till dig ❤️ hoppas snart få höra ditt glada skratt igen ??

 14. Doris Lindgren says:

  Du är ju så fantastiskt som ger oss dessa fina kaffesumpar, tyvärr är de väl så att alla klarar inte av att se människor som sprider ljus och glädje.  Man måste få ryta ifrån ibland,  men se alla som älskar att få dina kaffesumpar på morgonkvisten. 

  Stor styrke kram ???

   

 15. Kerstin Lorentzson says:

  finaste Birgitta ? Du är en inspiratör för så många och ger såå mycket med din värme,humor och sanna klokskap…..du är ta mig fasen oxå en modig käring som vågar vara affärssmart och modern ✌? ……tack vare dig har jag också börjat botanisera i bloggar o hemsidor…..visar numera mina kreativa verk på nätet och har fått en sån galen skaparglädje tillbaka ? Dom som klagar vill ju inte göra jobbet själva….bär inte bördan för dom   Vi är fler som som ger tummen upp för dig ??????????????❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Stor kram från mig o min vovve?

 16. ElisabethL says:

  Åhhh jag blev så tårögd och kände mig så oerhört ledsen att höra vad du är utsatt för.Förstår inte hud dom tänker som gör detta mot dig.Jag är så tacksam för dina kaffesumpar och ljudfiler jag beställde.Skickar kärlek och tacksamhet till dig..KramarOm

 17. Angelica B says:

  Önskar dig allt gott ❤️ ?

  Gå in på Youtube och lyssna på Kapten Röd "Ju Mer Dom Spottar". Blir lika peppad av den positiva synen, som av dina härliga sumpar?

  Tack än en gång för allt du ger❤️

  Stor kram Angelica

   

   

 18. Barbro says:

  Jag blir alltid lika glad efter att ha lyssnat på dig❤️❤️❤️

 19. Annelie Rosander says:

  God förmiddag underbara Birgitta! Jag lyssnar ofta på din sump och du gör mig så glad med ditt skratt. Blev ledsen över att någon/några håller på att dumma sig mot dig. Det är INTE ok. Tänk på att vi är.många fler som älskar att höra på dig och vi tycker du är fantastisk. ❤ Många kramar från mig 

 20. Sigi says:

  Var stark,  du klarar dig och du är uppskattat. De som uttalar sig negativa mår inte bra och kommer att må sämre om de inte slutar. Försök ignorera dem. 

  Kramar 

 21. mostra_64 says:

  styrke kramar till dig du gör ett jätte bra jobb utan din kaffesump är det inte roligt att kliva upp det är det som gör min morgon att lysna på den, och att få vara din medlem och ha kursen webb tv och allt på den sidan. det är ju av fri vilja folk lysnar på den offentliga kaffesumpen och det är som du säger stäng av om dom inte vill höra, det är vuxna människor ju… kramar till dig väntar med späning på webbtvn idag kram kram <3 

 22. Linda Eliesersson says:

  Underbara ÄLSKADE BIRGITTA!!! Du ska veta att du inspirerar mig vaaarendaste dag med din just speciella personliga empatsiska, kärleksfukka, varma, humoristiska, egenskap. Du lyfter attid min morgon och dag. Du skall också veta att du har gåvan att ge så fint, det har andra uuurseeelt utnyttjat och vill bara av sitt egna ego ha mer av. Dessa människor som beter sig så illa e bara, otacksamma och egoistiska. Vi som är så tacksammt glada över din gratis generositet hoppas el vet jag finns så mycket mer av här UTE. Tänk på oss vi finns också för dig. 

  Kör på!!!! efter vilan, det du e bra på skall du fortsätta med, du kommer komma såååå mycket ännu längre!!

  Kram Linda Eliesersson

   

 23. Lena says:

  Sänder en stor kram  till dej.

  Tack !! för dina fina sumpar dom värmer

  STRUNTA i Dom som bara är avundsjuka på dej för att dom inte kommit dit dom vill,men det är deras verk,  så tråkigt att dom gör så.. det är bara missnöjda människor som har lite att göra som klagar och klankar ner .

  TACK än en gång för dina värmande sumpar /lena

   

   

 24. Annmari Widahl says:

  Tack för dina kaffesumpar.Ibland är dom som en smekning och ibland som en käftsmäll.Bry dig inte om småsinta människor som vill illa.Kram och styrka till dig.

 25. Maria Hellberg says:

  Låt inte bittra människor påverka ditt ljus. Fortsätt med dina fina vägledande ord. Den som inte är intresserad kan lätt välja att inte lyssna..Du är en solstråle som förgyller många i den grå vardagen.

  Vänligen Maria

 26. Lena says:

  Kära goa du. Du är fantastisk! Fortsätt med det fina jobbet du gör med kaffesumpen, älskar att lyssna på den!♡♡ <3 

 27. petra åkerström says:

  Såklart att du ska ta betalt för dina tjänster ! Tack att du fortsätter med en gratissump, jag har stor glädje av dem !!

  stoooor kram❤️

  Petra

 28. Maiken Käll says:

  Tack Birgitta för att du finns här. Jag blir oxå så arg o lessen på de som skriver dumheter men dom mår förmodligen väldigt dåligt. 

  Vi är många som finns här för dej ???

  stor kram o tack för allt du ger oss ???

   

 29. Elisabeth Fastesson says:

  Har tydligen missat något vem har något emot kaffesumparna? DE ÄR ju ren glädje och energi. Du gör ett fantastiskt jobb stå på dig.

 30. Petra Blomqvist says:

  Tack för att du orkar hålla i och jobba på. Du gör skillnad hos så många. Försök strunta i negativa människor. Kram och tack igen. 

 31. Camilla Eriksson says:

  Tråkigt att många ska vara så avundsjuka på ditt jobb, klart du måste ta betalt för ditt jobb ingen kan jobba grattis,  tycker om att lyssna på dig så glad och positiv och ditt underbara skratt man blir glad att lyssna på dig. Att bli medlem på din sida är inte dyrt tycker jag.Har man inte råd att betala är man inte tillräcklig intresserad eller snål , .Mvh Camilla????

 32. Saga Börrefors says:

  Kan inte säga annat än att jag tycker det är ledsamt att du blivit så negativt utsatt i detta. All ljus och kärlek till dig som kämpar vidare trots sorgen.

  och tänk på det du själv brukar säga. Skitsnack är tecken på din kommande framgång ❤️ Förstår att det inte för det mindre tungt, men kanske kan vara en liten tröst.

 33. Dorota Gustafsson says:

  Tack underbara Birgitta för att du sprider glädje till så många människor ! Din skratt och din röst gör att man bli glad och lycklig. Det kommer alltid att finnas människor som mår dåligt och som är besvikna på sitt liv! Låt de inte förstöra ditt liv! Kram och allt kärlek till dig !

 34. Gunilla Wiksell says:

  Vet att du är unik o värdefull!

  ????????????????????☺️?????????

  • Anne Harbrecht says:

   Tack för alla dina fantastiska kaffesumpar  som ger mig ny energi att "komma tillbaka" i från en tuff period i livet. Tänkte en del på dig i vintras över allt jobb du lade ner utan särskilt mycket ersättning. Det Glädjer mig att du har hittat ett bra sätt att kunna försörja dig hjälpligt på! Bra jobbat?❤️❤️❤️ All kärlek till dig? Ser fram emot ny kunskap på din sida. Kram

    

 35. Gabriella Sawin Gasslander says:

  Världens allra finaste Birgitta ?
  När jag hörde Din kaffesump idag hörde,kände och upplevde hur ledsen,besviken och arg du var. Jag kände det av hela mitt ❤️
  Som du brukar uppmuntrar oss alla andra i dina underbara kaffesumpar ang skitsnacket som folk håller på med är raka vägen till framgång ? 
  Självklart dessa psykiska mediala attacker sårar, oroar och gör ont så att man tappat balansen av dem.
  Det är alltid lättare att uppmuntra när man själv inte behöver stå ut med dessa otrevliga och orättvisa attacker! Vet inte vad mer kan jag skriva om dina dagliga kaffesumpar
  som de andra inte redan har skrivit. Jag vet bara och känner vad dina ord har betytt sedan jag började lyssna på dina offentliga sumpar början av detta året! Det känner jag än idag hur underbara, uppmuntrande och lyftande dina ord är! Jag längtar var dag efter att få höra, ta till mig dina positiva, fina och roliga ord i dina sumpar! 
  Du är bara sååååååååååååååååååå härlig och helt galet underbar ?
  När du är ledig känner jag bara kärlek och glädje när jag tänker på dig utan dagens sump ?
  Jag är så tacksam över att jag är en av de lycklig lottade som har fått möjligheten att lyssna, utvecklas och lära mig av dina underbara sumpar! ?
  Tack att DU finns snälla,fina underbara Birgitta! Så som Du finns här för oss var dag med dina kaffesumpar finns Vi här för dig också när du än behöver oss?

  Gabby ?

 36. Susanne says:

  Bra att du sätter en gräns. Illvilliga Jantelagsälskare människor är trasiga själar. Du är INTE trasig. Du växer. Jag o många med dig ÄLSKAR dig. Du gör så mkt gott. Det är ju fan frivilligt att lyssna.Å gud så sjuka människor det finns. Att dom ids klaga, påtala, men det är trasiga tragiska patetiska människor. Städa / svep bara bort dom, "teflontänk"  Love you hunny /SM Påläng

 37. Pirjo says:

  Tack Birgitta att du trots allt fortsätter med dina offentliga kaffesumpar. Det är så härligt att lyssna på dig. Ekonomin tillåter mig inte just nu att bli medlem. Jag önskar dig all framgång med dina positiva initiativ och dina glada skratt. Ser positivt på framtiden. Kram!

 38. carita westberg says:

  Dina kaffesumpar är helt fantastiska! Du gör helt rätt som även har startat en medlems sida. Den är såå himla bra!! Kram på dig <3  <3

Leave a Reply