Comments: 10

 1. Lotta Sandberg says:

  Tack snälla <3 o tack för din fina sida , vi får så mycket fint som medlem , tack snälla <3 kram

 2. Gunilla Stense-Lugn says:

  Tack snälla fina Birgitta för allt vi får som medlemmar måste jag först få säga, men också att dagens webb-tv-avsnitt som du lagt upp, där är det just nu endast del 2 som går att ta del av. Alltså teknik är ju inte enkelt, nää tycker inte jag heller, men gott att du får veta om det funkar eller ej menar jag. Stor, stoor kram och hoppas får se och höra båda delarna när det fixat till sig. <3  

 3. Annie Johansson says:

  Tack snälla och härliga Birgitta!! Du är så underbar❤️Alltid roligt och höra din röst och nu även få se dig. Så många med mig som verkligen uppskattar det du gör och nu denna sida som du har skapat för oss medlemmar, är helt outstanding. Så många delar vi kan delta i för endast en lite peng. Är så tacksam för allt du gör för oss?❤️Stor stor kram underbara du❤️?

 4. Zitha1 says:

  Tack för ditt svar på min fråga…….det är så roligt att få ta del av din erfarenhet och kunskap.

   

  Kram från Inger

 5. Ulrika Hammar says:

  Lär mig så mycket av att lyssna på dig,massa kloka råd! Tack..<3

 6. marins eklind says:

  hej birgitta♥ angående medial utveckling.  Öva på någon annan? Hur gör jag?  Vill också bli övad på ..kärlek och glädje ♥Marinabonnie

 7. Robert Melante says:

  Vet inte om det är här man kan ställa frågor om kursen?? Vad gör man för fel om man inte  har kommit ditt att vara kanaleserad, tränar hela tiden så som du säger, innan så försökte jag med att öppna upp sig med Lotusblomman, från rotchakra-till kronchakra, blir så arg på mig själv, känns bra med det du lär, men vad gör jag för fel, vågar inte träna på andra om man inte är kanaliserad?? Måste vara något fel på mig så känner jag.

  • Birgitta Werner says:

   gå in på fliken vebbtv finns en pil på sidan klicka på den lille pilen och mailet kommer fram Kram

 8. Robert Melante says:

  Vet inte om det är här man kan ställa frågor om kursen?? Undrar vad det är som gör att jag inte känner att jag är kanaleserad när jag öppnar upp mig,gör å tränar på det vis som du säger, blir så arg på mig, att det inte funkar.

Leave a Reply