Söndagens kaffesump säger starkt beskydd framgång, bli medlem du med och få tillgång till kurser, dubbelt upp med kaffesumpar, vebbtv mm

Written by Birgitta Werner

På Torsdag är det dags…

Du måste vara inloggad för att kunna se detta innehåll.

Logga in

Comments: 10

 1. Marianne Hallin says:

  Tack Birgitta 

  Jag är så glad att jag blev visad till dina kaffesumpar. Det var så mycket som hände den helgen.  Så mycket andligt och positivt. Stor kram ? 

 2. Robert Melante says:

  Tack snälla Birgitta, bra kaffesump idag ha en skön Söndag kram.

 3. ElisabethL says:

  Kram och tack för sumpen <3  och tack för att du bekräftade det jag trodde.Att om namnet på en jag har på andra sidan kom upp i skallen så är han hos mig.När jag fick healing så kom min mans namn Håkan och mormor upp i tanken,nu vet jag.

 4. Saga Börrefors says:

  Hej fina du

  Du hade inte bara velat dela vad det är för medel för tankarna? Känns onödigt att köpa en konsultation enbart för den frågan och har redan för inte allt för längesen gjort en egen sump hos dig så hade varit väldigt tacksamt.

   

  ang fler föreläsningar så är andekontakt något jag personligen är intresserad av mer om. Även automatskrift ?

 5. Maria Westberg says:

  De va den underbaraste sumpen ja hört? Tack goaste Birgitta för ditt fina jobb?? kram

 6. Gunilla Hallqvist says:

  Tack! För dagens kaffesump och penga flödet åt rätt håll?✨?

Leave a Reply