Måndagens offentliga kaffesump säger Kärlek kärlek

Written by Birgitta Werner

Tillfälligt erbjudande!

Ängla budskap, du har en hälsning från andra sidan.
För 150 kr får du hälsningen inspelad och skickad till din mail, du kan inte ställa frågor utan enbart en hälsning från dem som ger dig tröst, stöd och eller insikter OBS! inga dömande, eller elakheter kommer i den här typen av hälsningar utan enbart utifrån sann kärlek. SKRIV GÅVA och dina initialer Swish 0763-355000 eller konto Swedbank 81471 konto 9840280631 MAILA sen till werner.birgitta@telia.com / kram Birgitta

ERBJUDANDET GÄLLER TOM 7/9-16

 

 

 

Comments: 11

 1. Carina says:

  Prosit 😉 Tack för sumpen <3 Måste bara säga att den där ljusstaken du har där är jättefin <3

 2. Birgitta Tiainen says:

  Tack snälla ♡ 

  I dag rasade det grejer fr en vägg på jobbet 😉

  Dottern blir mobbad (bara 6 år) i sin Förskole-klass 🙁  Känns jobbigt men det ordnar sig nog..

  Tack än en gång ♡ 

 3. Lill Ekdahl says:

  Tack för sumparna Birgitta? Prosit på dig?Det var mycket att tänka på och förändra, rensa….det behövs en liten spark i baken ibland! Kärlek tar jag tacksamt emot?Tack för det??Stor kram och ha en fin måndag??

Leave a Reply