Måndagens offentliga kaffesump säger…läkning!

Written by Birgitta Werner

Lilla mässan i Östersund 1-2/10 kl 10-16 VINN FRIBILJETTER, fler utställare kommer in under dag, se album utställare och album föreläsare, Varmt Välkomna till en helg för välmående! se mer på Facebook

https://www.facebook.com/Lilla-m%C3%A4ssan-f%C3%B6r-kropp-och-sj%C3%A4l-i-%C3%96stersund-345751238933017/?fref=ts

 

 

Comments: 2

  1. Raija says:

    Hej Birgitta!

    Var medlem i 2 månader, men kände att jag inte kan få in saker på det viset??, måste vara lättare för mig, men allt passar inte alla, och hade gärna fortsatt om jag känt att det fungerat?, men det jag funderar över är det du pratade om idag, har stora och förträngda cellminnesblockeringar och förstår nu varför det inte fungerar att bara tänka positivt?, så jag funderar om har något sätt du kan hjälpa mig att bli av med dom? Homeopat medicin eller/och en "instruktionsbok"?, jag har jobbat och verkligen slitit i många år, och trott att jag kommit framåt, men troligtvis har jag manipulerat min egen hjärna, har nyligen gjort en arbetsbedömning som min chef skickade mig på, och utlåtandet som jag fått är att jag håller på att släcka ner vissa organ i kroppen på grund av stress som hänger med från min barndom, mina minnen börjar från 11 års ålder, jag har trott att jag förlåtit, och jag är inte en person som överhuvudtaget tänker på gammalt, och har alltid den strategin att om någon sårar eller är orättvis så gör dom det för dom inte kan eller vet bättre, och ser alltid det bästa i alla, och det kanske är där felet ligger, jag ger alla andra medkänsla och förståelse och troligtvis glömmer bort att behandla mig likadant, men jag har inga verktyg att rätta till det?, har gått på terapier, men det brukar sluta med att dom tycker jag är förnuftig och verkar ha koll, men jag tror att jag omedvetet vet vad dom vill höra och ger dom det och att jag manipulerar omedvetet andra och mig själv, allt är en jäkla soppa?!? Har du något råd att ge mig, självklart betalar jag?. Men behöver verkligen vägledning! Kram Raija

Leave a Reply