Comments: 8

 1. Camilla Ljungbergiu says:

  Så spännande ? Jag gick med igår. Håller på med personlig utveckling ? och tycker detta är så spännande.   Mitt liv ändrades den 28/8 då min särbo gjorde slut.  Vi hade varit till sammans sedan 2002-05-17…många år och vi var överens om att vara särbo. Vi har gjort mycket roliga saker tillsammans och vi har gjort många resor till olika länder. Men det är alltid jag som kommit med förslagen och varit den drivande. Jag blev väldigt förvånad över att mitt X gjorde slut….inte ledse eller arg….konstig nog. Han påstod att han inte var redo att ha ett förhållande ?….Märkligt?  Men jag är ingen som klamrar mej fast och bönar och ber om kärlek. Den ska finnas ❤. Jag har två utflugna barn – underbart jobb  ( förskollärare – och undebara kollegor) jag har mitt hus och min bil – jag älskar att springa (har varit ute 1 mil nu på morgonen ) jag älskar att resa – jag har vänner – jag trivs i mitt eget sällskap – jag jobbar ideellt som polis volontär (inte uppskattat av mitt X) och nu i och med att mitt X gjorde slut så började jag i bugg kurs…älskar att dansa ?. Jag har tre resor inbokade för att få sol och värme ??. Det va så roligt och så klockrent att höra detta inlägg….GÅ….och låt det bero…. Undrar över bara varför min kille tog detta beslut? Men jag är för stolt för att ringa och fråga. Jag vet att mitt X ofta drömmer att han tappar tänderna….konstig dröm tycker jag. Men du kanske vet? Ska bli kul att följa denna sida. Kram ? Camilla 

  • Laila Strandh says:

   Du är underbar Birgitta ? och vilka oerhört starka och kraftfulla gåvor du sitter! Av dig skulle jag vilja lära så mycket! Tack för sumpen som jag följt mest var dag….en fröjd att lyssna till din glada fina röst!! kram och ha en fin söndag ❤

 2. Ulrika Hammar says:

  Många goda råd även i dagens sumpar, TACK❤️Jag tänkte från början när alla sumpar var gratis, att du var väldigt generös …du är fortfarande väldigt generös som bjuder på offentliga sumpar! Jag har inte alltid råd att vara medlem, men det är ju mitt problem, ingen annans! Ta hand om dig! Massor med kramar?

 3. Camilla Eriksson says:

  Tack för den offentliga kaffesumpen , och härliga auran runt ljuset är fortfarande med . Kram❤️❤️

Leave a Reply