Comments: 9

 1. Terttu Tamminen says:

  Tusen tack! Det blir en härlig dag attse framemot! Kramar till dig! ❤ ? 

  Å puss ??

 2. GunillaW says:

  Tusen tack♡för fina sumpar. Är inte så lätt att inte oroa sig då man inte vet om pengarna kommer att räcka till utgifterna. Pg att jag varit utbränd två ggr valde jag avgångsvederlag för att kunna gå vidare. Då min lön var låg blev inte agångslönen så stor. Men ser positivt på framtiden. Slipper ju att bli sjuk. Hade jag stannat kvar inom vården hade risken varit mycket stor att jag blivit sjuk igen. Önskar dig mycket ljus och kärlek.♡♡♡

 3. Mia Eriksson says:

  Ååh Härliga llivsbejakande Levande Birgitta;

  Tack för Dina Boostande positiva o handfasta sumptolkningar ! 

  I love them ❤

 4. Elisabeth Tano says:

  Tack Birgitta! För din härliga kaffesump.

  Önskar dig en härlig lördag!

  kram

   

Leave a Reply