Onsdagens offentliga kaffesump visar Turtuppen behöver hjälp!

Written by Birgitta Werner

KURS! Medial utveckling du få grunderna i att spå i kaffesump, djurkommunikation,kanalisering, skapa energi, andekontakt OM duvill, tidigare liv,  mm. totalt 5 delar föreläsning du lyssnar när du själv vill Del 1 finns kvar att lyssna till ioch med 5/12 del 2 kommer den 30/11   som medlem har du tillgång till ALLT på hemsidan JUST NU 350 KR FÖR 3 månade( ord 507 kr) och som medlem har du tillgång till kurser, föreläsningar,fler sumpar, vebbtv, meditationer mm GRATIS!

SKRIV GÅVA och dina initialer Swish 0763-355000 eller konto Swedbank 81471 konto 9840280631 MAILA sen till werner.birgitta@telia.com
Kram Birgitta

 

Comments: 10

 1. Malin Nilsson says:

  Hej fina dej . Jag betalade in min första privata kaffesump att få i ljudfil den 15 nov . Har inte fått någon än 🙁 

  jag betalade med kredit kort pay pale har kvitto nummer .mailat fråger till din adress .  Hör gärna av dej . Mvh hälsning Malin ? Kram 

 2. Agneta says:

  Hej! Roligt det du sa om tuppen; han blev  förpassad bakom gardinen när jag tog fram julpyntet. Ska genast ta fram honom igen. ❤️?

  • Birgitta Werner says:

   japp så du ska ha ett mail från Felix med ditt inlogg Välkommen! kram Birgitta

 3. tunnelse says:

  "Städa" i förhållandet om möjligt. Ta ett beslut är jobbigt. Kul -hemma ? näppeligen….

  stackars barn 🙁

 4. Mia-Marie says:

  Haha Kalle och Orvar, mina turtuppar tycker nog att jag behöver städa, och röja klädhögarna i sovrummet? 

 5. Lotta says:

  Hahaha ja vad kan jag säga, som vanligt känns det som slumpen talar direkt till mig, känner mig väldigt träffad angående röran i mitt hem. ? Utöver alla andra logiska anledningar till att ta tag i detta, så är att hjälpa turtuppen den bästa motivationen! ? Tusen tack för dina sumpar Birgitta ?

Leave a Reply