VebbTV 2/12-16 Hälsningar från andra sidan, kärlek arbete mm.

Written by Birgitta Werner

Hej Medlemmar! Dagens Vebbtv är…

Du måste vara inloggad för att kunna se detta innehåll.

Logga in

Comments: 4

 1. Margit Rekonius says:

  Hej goa du! 🙂 Det blev visst lite abrupt slut på Vebb Tv-n? men det var så spännande att lyssna på, du är så enormt duktig på det du gör! 😀 Längtar redan till nästa gång! 🙂  Kramar <3

  • Birgitta Werner says:

   ja det blev abrupt 🙂 kan inte spela in för lång fil då går det inte att publicera, så jag skrev avslutet i inlägget Kram

 2. LisbethS says:

  Tack.? snälla ❤ ❤ ❤ ? . Hopp för framtiden ?. Det behövs . Och fantastiskt att min morfar är med mig. Älskar honom.❤ Han hade stora, riktigt stora arbetar labbar. Morfar jobbade hårt och länge. Pension vad är det?. Min hand försvann i hans☺. Hade svårt att visa känslor/närhet. Men vi pratade mycket, väldigt mycket. Morfar blev 97 år. Åh vad detta berörde mig. Så tacksam?❤

Leave a Reply