Comments: 20

 1. Eva Söberg says:

  Tack fina för att du får mig att tänka positivt även i de lite mörkare stunder <3

 2. Annie Johansson says:

  Tack fina och snälla Birgitta för båda sumparna och din nyårspresent??❤

  Jag önskar mig ett rikt liv i överflöd, tack❤

  Stor och varm kram till dig❤

 3. Wildcat says:

   

  Tack för kaffesumparna och din generositet och omtanke <3

  Jag önskar mig ett fulländat liv i överflöd. Tack <3

   

 4. Kerstin Andersson says:

  Tack fina Birgitta för dom härliga sumparna ,din generositet o omtanke???

 5. Margit Rekonius says:

  Tack snälla fina Birgitta för nyårs presenten! 🙂 <3

  Jag önskar mig komma ut på långa promenader under 2017 tack <3 🙂

  Jag önskar mig ett rikt och fulländat liv i överflöd, med min stora sanna kärlek TACK <3 🙂 

 6. Anne Westheim says:

  Jag önskar att allt i mitt liv blir,

  till det bästa 2017.

  Tack

 7. Jessica Andersen says:

  Hej! 

  Nu när du återigen tar upp den lite sura turtuppen måste jag erkänna att jag nog är lite skyldig till det 😉

  När vi plockade fram julpyntet iår hittade jag mina två silvertuppar längst ned i pyntlådan! Min sambo hade inte ställt fram dem efter förra julen när han plockade undan pyntet, utan lagt allt pynt ovanpå. Så mina tuppar har varit undanstuvade ett helt år! Och jag har inte tänkt på det alls… ?

  Kram

  Jessi 

 8. Robert Melante says:

  Tack snälla Birgitta, jag önskar mig att hita ett kärleks fullt liv å våga gå rätt väg.kramar

 9. Lisa.78 says:

  Tack 

  Önskar komma ut mer i naturen och orka springa 5 km 

  Önskar alla ett gott nytt år

  Många krama lisa

 10. Viktoria Guwallius says:

  <3 Healingen jag önskar är framförallt till de personer omkring mig som haft olycka och strul i livet och relationer… Så fina människor, som är värda så mycket, jag önskar att de ska komma återigen på rätt spår i livet och kärleken. <3 

  Jag själv har haft väldigt mycket otur i relationer dessvärre. Jag vågar inte riktigt se hopp eller ljusning tyvärr. =( 

 11. Marie Galuchot says:

  Jag önskar att mamma och jag får ett slut på den tråkiga och förtärande familjekonflikten och att rätt ska bli rätt. Nu skulle jag ge mamma en guldkant på tillvaron men ……. har ställt allt på ända. Vi vill ha lugn, ro, harmoni, glädje och lycka i tillvaron.

 12. Barbro Michelsen says:

  Tack för att jag får träffa mitt livs största kärlek och allra bästa vän, Tack<3

Leave a Reply