Föreläsning 14/2 Ursprung, orsak och vad man kan göra åt utbrändhet och depressioner

Written by Birgitta Werner

Är du trött på att vara trött? sova dåligt? ångest attacker? känna sorg? undviker folk? rädslor? svårt att komma igång med det du önskar? eller stor oro/otillräcklighet för någon du älskar?

Föreläsning som startat den 14/2 i ca5-6 delar., den hjälper dig att förstå, skapa energi och läka Jag kommer också om medlemmarna vill att rekomendera homeopatiska läkemedel gratis, medlen ingår då ej.

OBS! del 1 finns kvar att lyssna till tom Tisdagen den 21/2!

I föreläsningen ingår enkla övningar och ofta kan inskterna läka och lägga till rätta och redskap för att ge stöd till någon som du vill hjälpa

Varmt Välkommen som medlem du med då har du också för de 300 kr medlemskap i 3 månader och GRATIS tillgång till allt på Medlemsidan! gå in under Bli medlem, egistrera dig där du kan sen betala tryggt och direkt med ditt Betalkort via Paypal om du har BankID annars finns också Swish och Konto läs då hur du ska göra efteråt.

OBS! du som redan är medlem läs i senaste medlemskaffesumpen om dina erbjudanden
Kurs Medial Utveckling! GRATIS FÖR MEDLEMMAR finns nu för alla medlemmar att ta del av.
 Spå i Kaffesump,  djurkommunikation, andekontakt om du vill, kanalisering, tidigare liv mm. föreläsning och du lyssnar hur många gånger du vill och när du vill. Som medlem har du också tillgång till allt på hemsidan så som meditationerav ca 25 fler kaffesumpar. Vebbtv där medlemmar mailar frågor på allt mellan himmel och jord nästa sändning blir den 23/2 mm

SKRIV GÅVA och dina initialer Swish 0763-355000 eller konto Swedbank 81471 konto 9840280631

MAILA sen till werner.birgitta@telia.com

Kram Birgitta

 

Leave a Reply