Tisdagens medlems Kaffesump säger Du är älskad av dem på Andra sidan

Written by Birgitta Werner

Erbjudande 1, alltid som medlem!…

Du måste vara inloggad för att kunna se detta innehåll.

Logga in

Comments: 9

 1. Marianne Hallin says:

  Tack Birgitta!   Vet  inte hur jag skulle klara mig utan dina sumpar till frukost.  Det är  så mysigt  och inget jag vill vara utan! ?? kram 

 2. Wildcat says:

  Tack Birgitta för kaffesumparna <3 Bra start på dagen att lyssna på dig <3

 3. Terttu Tamminen says:

  Tusen varma Tack! ❤ Det ser jag framemot nu! ❤ ? Hoppas att du får en härlig dag! Kramar ❤ 

 4. Margit Rekonius says:

  Tack åter igen för härliga sumpar finaste Birgitta <3 🙂 Kramkram <3 😀

 5. Gullan12 says:

  Tacksam för en härlig kaffesumpssåning dom där positiva orden behövde jag. Ha det bäst kram kram 

 6. Maria Westberg says:

  Tack Goaste Birgitta för dessa underbara sumpar.. Satt igår o lyssnade på förra årets sumpar, de va så härligt o lyssna för allt nästan allt som sumpen sa slog sedan in både för mig o dottern, jag hade den bästa sommaren någonsin o jag kände mig som 20 igen åh sen i vinter vart ja sjuk igen så nu får man kämpa upp energin igen o göra om så allt blir bra igen??? tack för dina fina sumpar o att man kan lyssna på detta varje dag? Kram

Leave a Reply