Comments: 13

 1. Marianne Hallin says:

  Tack  Birgitta ?  Det är fantastiskt att  kunna gå på kurs och ändå vara hemma!   Tack för att du delar med dig av din kunskap till oss.   Så intressant och lärorikt.  Jag är så nöjd med vad du lär mig. Stor stor kram ? ? ? 

 2. Segri Sahlin says:

  Tack snälla! Jag tycker om ditt jordnära sätt att prata om livets berg och dalbana. Det gör att man bara vet att du vet vad du pratar om!

  Bra rutet till dom som "lånar" ett medlemsskap!

  Jag ser fram emot nästa föredrag ❤⚘

   

 3. Fru-kanon says:

  Tusen tack fina Birgitta. Så intressant att få höra allt du delar med dig av. Kram?

 4. Wildcat says:

  Tusen tack för att du delar med dig av dina erfarenheter <3 Kram <3

   

 5. Tuula Haikola says:

  Tusen tack Birgitta för att du delar med dej av ditt❤Ser framemot nästa kurs. Ha n fortsatt fin midnatt.?‍❤️‍?

 6. Marie Galuchot says:

  Jag har bara lyssnat på början om folk som delar och jag häpnar. Jag har varit fattigast av fattiga och plockat tomburkar för att kunna köpa mat. På något sätt har jag ändå lyckats skrapa ihop pengar att bli medlem o även när jag fyllde år o visste att jag skulle sitta helt ensam beställde jag två veckor innan en kaffesump. Birgitta skickade sumpen på min födelsedag o gratulerade mig trots att hon var på resande fot till Spanien. För mig är det en må bra grej att vara medlem. Kunna lysna på sumparna, kurserna o jobba med mig själv. De som delar anser jag är DUMSNÅLA. FY så lågt. Nu har jag sagt det.

 7. GunillaW says:

  Tusen tack fina Birgitta.Tack för allt du delar med dig av.Önskar dig en underbar dag.

 8. Robert Melante says:

  Tack snälla Birgitta, mycket spegel bilder, har lyssnat på det du förmedlat många gånger, som du säger skriv inte i onödan, å sån är jag , det är bättre att lyssna, det blir som ett mantra, det är bra å lära sig om låga, å höga energier, har skrivit första kursen du hade när jag gick med som medlem, du förklarar så enkelt å naturligt inga konstigheter, tack vännen, du är lite som en drog, hör man inget får man abstinens, var är hon, kram.

 9. Anne Harbrecht says:

  Tack, snälla för att du delar med dig till oss andra, så får vi lite extra verktyg på vägen?❤️❤️❤️

 10. Margit Rekonius says:

  Tack goaste Birgitta för en intressant kurs  🙂 Kramar <3

 11. Carina Henriksson says:

  Vackra kvinna ?

  Underbar föreläsning,längtar tills nästa del kommer ????

  Den delen som man skulle kopiera & maila till dig dyker väl upp så småningom? Ojoj,kände hur något hände inom mig,  känns falle lovande ??

  Varma styrkekramar till dig vännen ?

 12. Marianne.C says:

  Tack för en naturligt framförd föreläsning, det var så avslappnat och bra. Jag är medlem för första gången och det känns spännande.:)

Leave a Reply